Türkiye’ye perşembe gecesi giriş yapacak, cuma cumartesi dahil günlerce sürecek. Hayırlı olsun

Türkiye’ye perşembe gecesi giriş yapacak, cuma cumartesi dahil günlerce sürecek. Hayırlı olsun

Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiren çok önemli bir haber verdi. Türkiye’ye perşembe gecesi giriş yapacak, cuma cumartesi dahil günlerce sürecek. Şimdiden hayırlı olsun.

Haziran ayıyla birlikte bunaltıcı sıcaklar da yüzünü göstermeye başladı. Hava sıcaklığı rekor seviyelere çıkarken uzmanlar vatandaşları öğle sıcaklarında dışarıya çıkmamaları konusunda üstüne basa basa uyarıyor. Meteorolojide ilginç günler yaşanırken meteoroloji uzmanları da peş peşe hava sıcaklıkları ile ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor.

GÜNLERCE SÜRECEK

Meteoroloji uzmanı Gökhan Günerler, Türkiye'de yaşayan tüm vatandaşları ilgilendiren çok önemli bir uyarıda bulundu. Türkiye’ye perşembe gecesi resmen giriş yapacak, cuma ve cumartesi dahil günlerce sürecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Gökhan Günerler, sosyal medya hesabı üzerinden milyonlarca vatandaşı önümüzdeki 1 hafta boyunca uyardı. Yarından itibaren önce kuzey kesimlerde sonra yurt genelinde aşırı sıcak hava dalgası terk etmesi bekleniyor diyen Günerler, iç kesimlerdeki sıcaklık düşüşünün yerini yağışların alacağını belirtti. Öte yandan Günerler, Kuzeybatı Avrupa'ya daha serin hava geleceğini açıkladı.

Meteoroloji uzmanı Gökhan Günerler'in paylaşımı şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-06-05-120543.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.