TÜVTÜRK'e giden şoke oldu. Böylesi ilk kez oldu. Uzun kuyruklar oluştu

TÜVTÜRK'e giden şoke oldu. Böylesi ilk kez oldu. Uzun kuyruklar oluştu

Otomobil sahiplerinin her iki yılda bir yaptırdığı araç muayene hizmeti sunan TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları'nda bu sabah sistem arızası meydana geldi.

Sabah saatlerinden itibaren birçok vatandaş, randevu saatlerini geçirmelerine rağmen hizmet alamadıkları için isyan etti. TÜVTÜRK yetkilileri, yaşanan sorunun Türkiye genelinde olduğunu belirterek, sistemin kısa süre içinde tekrar hizmete gireceğini duyurdu. TÜVTÜRK Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Türkiye genelinde yaşanan teknik sorun nedeniyle destek birimlerimiz yoğun bir şekilde çalışmaktadır. En kısa sürede araç sahiplerine hizmet sunmaya devam edeceğiz" denildi.

TÜVTÜRK'ün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, "Değerli müşterilerimiz, kullandığımız global yazılım sisteminde dünya genelinde yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle ülkemizde birçok kurumu etkileyen kesintiler meydana gelmiştir. Araç muayene işlemleri de bu durumdan etkilenmektedir. Sorunun giderilmesi ve muayene işlemlerine devam edebilmek için çalışmalarımız sürmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

ekran-goruntusu-2024-07-19-120706.png

TÜVTÜRK'ÜN ÇALIŞMA SAATLERİ

TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarının standart çalışma saatleri şu şekildedir:
Hafta içi: 08:30 - 17:30
Cumartesi 08:30 - 17:30
Pazar Kapalı

Bu saatler, istasyonlar arasında küçük farklılıklar gösterebileceğinden, araç sahiplerinin muayene öncesinde en yakın istasyonun çalışma saatlerini kontrol etmeleri önerilmektedir.

TÜVTÜRK'TE VERİLEN HİZMETLER

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları'nda aşağıdaki hizmetler sunulmaktadır:
- Periyodik Araç Muayenesi
- Yola Elverişlilik Muayenesi
- Tadilat Sonrası Muayene
- Zorunlu Muayene
- Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü
- Tespit

Araç sahiplerinin, yaşanan sistem arızası nedeniyle oluşan aksaklıklar hakkında güncel bilgileri TÜVTÜRK'ün resmi hesaplarından takip etmeleri önerilmektedir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.