TÜVTÜRK’ten araç sahiplerine kritik uyarı! Bunu yapanın parası boşa gider

TÜVTÜRK’ten araç sahiplerine kritik uyarı! Bunu yapanın parası boşa gider

TÜVTÜRK resmi internet sitesinden araç muayenesi için randevu almak isteyenlere kritik uyarılarda bulundu. Buna dikkat etmeyenin parası boşa gider.

TÜVTÜRK resmi internet sitesi üzerinden araç sahipleri için çok kritik bir uyarıda bulundu. TÜVTÜRK’ün bu uyarısına kulak vermeyenlerin parası boşa gidebilir.

Picture background

TÜVTÜRK bir süre önce resmi internet sitesinden yaptığı bir açıklamada, TÜVTÜRK’ün sahte telefon numarası ve internet sitelerinin açıldığı ve bu sahte site ile numarayı arayan vatandaşların normalde ücretsiz olan muayene randevu hizmeti için para talep edildiğini açıkladı.

Picture background

TÜVTÜRK açıklamasının devamında, Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından denetlenen, Türkiye’nin periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkisi olan tek kuruluş olan TÜVTÜRK’ün araç muayene randevu hizmetinin ücretsiz olduğunu, araç sahiplerinin randevu işlemleri için yalnızca TÜVTÜRK’ün resmi internet sitesi ve çağrı merkezinden yapılması gerektiğini vurguladı.

Picture background

Tamamen ücretsiz olarak sunulan muayene randevu hizmetinden ayrıca, e-Devlet üzerinden yapılan birkaç basit adımı takip ederek de yararlanabilirsiniz.

ekran-alintisi.jpg

TÜVTÜRK resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında son olarak, kurumun ismini kullanarak araç muayenesi veya araç muayene randevusu gibi ifadeler kullananlara itibar etmemeleri gerektiğini, bu işlemlerin yalnızca TÜVTÜRK’ün resmi internet sitesi üzerinden yapılması gerektiğini, kurumun hiçbir internet sitesi veya çağrı merkezi ile bağının olmadığını da dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.