Uçak tuvaletinde büyük rezalet: Ankara'da kıskıvrak gözaltına alındı!

Uçak tuvaletinde büyük rezalet: Ankara'da kıskıvrak gözaltına alındı!

İzmir-Ankara seferini gerçekleştiren uçağın tuvaletinde sigara içtiği ve kabin ekibine saldırıda bulunduğu iddia edilen bir yolcu, uçağın Ankara Esenboğa Havalimanı'na inişinin ardından gözaltına alındı.

İzmir-Ankara seferini yapan Ajet Havayolları'na ait yolcu uçağının tuvaletinde sigara içen bir yolcu, olay çıkardı. Kendisine tepki gösteren kabin görevlilerine ve diğer yolculara saldıran yolcu, uçağın Ankara Esenboğa Havalimanı'na inişinin ardından gözaltına alındı.

UÇAK TUVALETİNDE SİGARA İÇTİ

Edinilen bilgilere göre, TC-JFT kuyruk tescilli Ajet Havayolları'na ait uçak, saat 18.00'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkış yaptı. Ankara Esenboğa Havalimanı'na inişi sırasında, yolculardan birinin tuvalette sigara içtiği belirlendi.

ucakta-sigara-krizi-kabin-ekibine-saldiran-yolcu-gozaltina-alindi-bpt6.webp

PİLOT UÇAĞI PARK POZİSYONUNA ALDI

Kabin ekibinin yolcuyu uyarmasına rağmen, yolcu uyarıları dikkate almadı. Bu durumun ardından pilot, konuyu uçağın pilotuna bildirdi ve hava trafik kontrolörü ile iletişime geçerek park pozisyonunda polis talep etti.

YOLCU GÖZALTINA ALINDI

Yolcunun, kendisini uyaran kabin ekibine ve diğer yolculara saldırdığı iddia edildi. Uçak saat 19.05'te Ankara Esenboğa Havalimanı'na sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi ve yolcu polis tarafından gözaltına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.