Ünlü astrolog alım fırsatı dedi. Altın alacaklar o tarihe dikkat

Ünlü astrolog alım fırsatı dedi. Altın alacaklar o tarihe dikkat

Altın alacaklara ünlü astrologdan uyarı geldi.

Altın fiyatları, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte özellikle düğün sezonunun açılmasıyla gündemin üst sıralarında yer alıyor. Yatırım uzmanlarının yanı sıra astrologlar da altın fiyatlarını yakından takip edip değerlendiriyor.

ekran-goruntusu-2024-07-23-115526.png

Son olarak Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla Sözcü TV'de yayımlanan Gökyüzü Sohbetleri'ne konuk olan ünlü astrolog Öner Döşer, altın fiyatlarına dair önemli öngörülerde bulundu.

ekran-goruntusu-2024-07-23-115531.png

Döşer, programda İngiliz Finansal Astrolog Christin Skinner'ın verilerine dayanarak altın piyasasında yaklaşan döneme dikkat çekti.

Ağustos ortası gibi altın fiyatlarında önemli bir yükseliş öngördüğünü belirten Döşer, bu dönemin altın alımı için potansiyel bir fırsat sunabileceğini ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-07-23-115538.png

Özellikle Aslan burcunun altınla astrolojik bağlantısını vurgulayan Döşer, Güneş'in Aslan burcuna geçişiyle birlikte bu tarihlerin önemini vurguladı.

"Önümüzdeki hafta Aslan burcunda yeni ay olacak. Bu durum altın fiyatlarında büyümeyi tetikleyebilir. Şu anda fiyatlar henüz yüksek seviyelerde değil, bu da alım fırsatı olarak değerlendirilebilir" diyen Döşer, fiyatların ileri dönük olarak artabileceğini ve bu nedenle yatırımcıların bu süreçte dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.