Ünlü markanın lekeli pantolonları kapış kapış gidiyor! Fiyatı dudak uçuklattı

Ünlü markanın lekeli pantolonları kapış kapış gidiyor! Fiyatı dudak uçuklattı

Ünlü bir markanın çıkardığı pantolonlar, lekeli görüntüsüyle ve yüksek fiyatıyla dikkat çekiyor.

Moda hayatımızda zaman zaman yenilikler yaşatabiliyor. 10 yıl önce giyilen kıyafetler yeni dönemde alay konusu olabiliyor veya tam tersi olarak “asla giymem” denilen tekstil ürünleri hayatımızın merkezine yerleşebiliyor. Son dönemde çıkan yeni nesil ürünler de bu doğrultuda dikkat çekiyor.

Son olarak ünlü bir markanın yeni sezon ürünü olarak sunduğu bir pantolon, lekeli görüntüsüyle dikkatleri üzerinde topladı. Dışarıda herhangi birinin üstünde görüldüğünde birçok kişinin ayıplayan gözlerle baktığı leke görünümlü pantolonlar, yüksek fiyatına rağmen yok satıyor.

zara1.jpg

FAHİŞ FİYATA SATILIYOR

Ünlü moda devi Zara’nın satışa sunduğu ‘lekeli pantolonlar’ 7 bin 800 TL etiketiyle dikkat çekiyor. Ancak kimse bu lekeli görünüme aldırış etmiyor ve bu pantolon yok satıyor. Bu durum, modanın geldiği yönü gözler önüne seriyor.

zara2.jpg

Markaların prestij sağladığını düşünen tüketiciler, lekeli görünen ürünleri bile hiç düşünmeden satın alıyor. Ancak kapitalizmin geldiği bu yön korkutucu boyutlara ulaşmış durumda.

Zara’nın bu pantolonlarının videosu sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Birçok kişi, bu pantolonları eleştirerek fiyatına dikkat çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.