Türkiye’de gazeteciliği bırakıp dönerci oldu! 3 günde köşeyi dönüp araba aldı

Türkiye’de gazeteciliği bırakıp dönerci oldu! 3 günde köşeyi dönüp araba aldı

Türkiye'de gazetecilik yapan bir kadın aldığı maaş ile geçinemeyince mesleği bırakıp dönerci oldu. Yeni mesleği ile kısa sürede köşeyi döndü.

Türkiye'de artan enflasyon ve hayat pahalılığı, vatandaşların belini büktü. Ekonomik zorluklarla baş başa kalan vatandaşlar gelirlerini artırmak için yeni çıkış yolları aramaya devam ediyor.

Bazı kişiler ise yurtdışında yeni bir hayat kurma karararak yaşamlarına daha iyi şartlar altında devam ediyor. Son zamanlarda sosyal medyada dolaşan bir görüntüde ise, Türkiye'de gazetecilik yapan bir kadının bu zorluklarla başa çıkabilmek adına Güney Kore'ye göç etmesi çok konuşuldu.

s-68468a1e3bacdd707e55594d3e2b4543b4bd1beb.webp

Türkiye'deki birçok çalışan, düşük maaşlar ve ekonomik zorluklar nedeniyle yurtdışına göç etmek istiyor ancak evdeki hesap çarşıya uymuyor. Sosyal medyada dikkat çeken bir videoda ise, Türkiye'de gazetecilik yapan Ayşe Hanım'ın bu konuda verdiği bir karar vatandaşların heveslenmesine neden oldu.

s-afc8e1e52aba0056cc1cd2c4c188ac311d271400.webp

“3 GÜNDE ÇALIŞIP ARABA ALIYORLAR”

Ayşe Hanım, yapılan bir röportajda aldığı maaşlarla Türkiye'de geçinemediği için Güney Kore'ye göç ettiğini söyledi. Röportajın devamında ise, Güney Kore'nin alım gücünün yüksek olduğunu ifade eden kadın, "15 gün çalışıp araba alacağım. Burada millet 3 gün çalışarak alıyor ama yeni ev tuttum, biraz borcum var." dedi.

O görüntüler sosyal medyada hızla büyüdü. Türkiye’deki şartları düşünen vatandaşlar bu röportajı görmesi üzerine görüntüleri beğeni yağmuruna tuttu.

ekran-alintisif.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.