Ünlü şarkıcının felaket sonu! Sahnede başına korkunç olay geldi

Ünlü şarkıcının felaket sonu! Sahnede başına korkunç olay geldi

Ünlü rock şarkıcısı sahnede feci şekilde can verdi. O anları gören hayranlarının dili tutuldu.

Brezilyalı rock müzisyeni Ayres Sasaki, bir konserde yaşanan talihsizlik yüzünden sahnede can verdi.

Sasaki, elektrik çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Sahnedeyken üzeri sırılsıklam ıslak bir hayranının kendisine sarılmasıyla birlikte, elektrik kablosundan çıkan akım nedeniyle feci şekilde hayatını kaybeden Sasaki'nin ailesi ve yakınları bu korkunç olay karşısında büyük üzüntü yaşadı.

brezilyali-sarkici-sahnede-elektrik-akimina-kapilarak-feci-sekilde-can-verdi-17213827324732-1.jpg

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Şarkıcı Ayres Sasaki, bir anda kendisine sarılmak için sahneye gelen ıslanmış hayranının hamlesiyle yaşamını yitirdi. Hayranının sarılması üzerine saniyeler sonrasında şarkıcı, elektrik çarpması sonucu Brezilya'nın Salinopolis kentindeki sahnede, olay yerinde can verdi.

“BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIZ”

Şarkıcının trajik ölümünü inceleyen yetkililer henüz fazla bilgi paylaşmadı. Soruşturma devam ederken, şarkıcının ailesi de detaylı açıklama yapmaktan çekindi. Teyzesi Rita Matos, yerel bir medya kuruluşuna şu sözleri iletti:

“Her şeyin nasıl olduğunu anlamak için o anda onunla birlikte olan insanlarla iletişime geçiyoruz. Tüm bilgileri basına vereceğimiz bir açıklamada toplayacağız.”

brezilyali-sarkici-sahnede-elektrik-akimina-kapilarak-feci-sekilde-can-verdi-17213827327954.jpg

Konserin yapıldığı Solar Hotel, düzenlenen konserde yaşanan trajik olay nedeniyle derin üzüntülerini ifade etti. Otel yönetimi, olayın araştırılması sürecinde yetkililerle tam iş birliği içinde olduklarını belirtti ve ekledi:

“Kendimizi tamamen ailesine destek vermeye ve gerekli önlemleri almaya adadık. Olayların doğru bir şekilde aydınlatılması için yetkili makamlarla tam bir iş birliği içinde olma taahhüdümüzü yineliyoruz.”

EN YAKIN DOSTU KONUŞTU

Dostu ve şarkıcı Adriano Freitas basına açıklamada bulunarak arkadaşıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Müziğin ötesinde, günlük hayatta da arkadaştık. O süper karizmatik bir adamdı, yeteneği inanılmazdı. Harika bir arkadaştı, çok aile odaklıydı, arkadaşlıklarına ve işini takdir edenlere özen gösterirdi.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.