Ünlü Türk mobilya şirketi iflasın pençesinde! Mahkeme 3 ay süre verdi

Ünlü Türk mobilya şirketi iflasın pençesinde! Mahkeme 3 ay süre verdi

Ekonomik darboğazına sıkışıp kalan şirkete bir yenisi daha eklendi. Ünlü Türk mobilya şirketinin iflas başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Artan enflasyon, ülke genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle şirketler maliyetlerini karşılayamaz hale geldi. Maliyetlerini karşılayamayan vatandaşlar ise çareyi konkordato talebinde bulunmakta arıyor.

Hemen hemen her gün iflas eden şirketlere bir yenisi daha ekleniyor. Bugünün iflas haberi ise Bursa’da bulunan ünlü Türk mobilya şirketinden geldi.

Bursa'da bir mobilya şirketi daha konkordato ilan etti! - Bursada Bugün - Bursa bursa haber bursa haberi bursa haberleri Bursa

DÜKKANLAR SİNEK AVLIYOR

Bursa İnegöl’de faaliyet gösteren Ungan Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ekonomik kriz nedeniyle dükkanları adeta sinek avlıyor.

Bu nedenle de ekonomik dar boğaza sıkışıp kalan şirket konkordato talebinde bulundu. Konkordato talebinde bulunan şirketin duruşmasının 18 Eylül tarihinde yapılacağı bildirildi.

Bursa'nın mobilya üssünde konkordato patlaması! Mahkeme teker teker duyurdu - Bursa Hakimiyet

DAVA HAKKINDA:

Davacılar Ungan Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Metin Ungan, Mohamed Almohamed’in bulunduğu konkordato davasında; mahkeme tarafından dosya değerlendirildikten sonra duruşmasının 18/09/2024 tarihinde saat 15:00 de yapılacağı ve itirazı olanların duruşma gününden en az 3 gün önce yazılı bir şekilde bildirmesi gerektiği açıklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.