Uraz Kaygılaroğlu örnek vatandaş seçildi. Bu sefer ödülü vergi dairesinden aldı

Uraz Kaygılaroğlu örnek vatandaş seçildi. Bu sefer ödülü vergi dairesinden aldı

'Sefirin Kızı', 'Pis Yedili', 'Baba Candır', 'Üç Kuruş' gibi birçok önemli projede boy gösteren Uraz Kaygılaroğlu, Kadıköy Belediyesi'nin örnek vatandaşı seçildi.

Uraz Kaygılaroğlu, vatandaşlık sorumluluğunu yerine getirerek Kadıköy Vergi Dairesi'nden Teşekkür Belgesi aldı. Vergisini düzenli bir şekilde ödeyen ve vergi borcu bulunmayan oyuncu, Daire'nin her yıl oluşturduğu listeye girerek bu ödülü kazandı.

Kadıköy Vergi Dairesi, belirli bir tutarın üzerinde vergi ödeyen ve düzenli ödemelerini aksatmayan kişilere bu belgesi takdim ediyor ve Kaygılaroğlu, bu yıl bu listeye adını yazdırmayı başardı.

s-3ec7d45506fab92f9c8123364c9ac0536eecd428.jpg

ÖRNEK VATANDAŞ SEÇİLDİ, BELGEYİ KAPTI

Oyunculuk dalında birçok ödülü olan Kaygılaroğlu, bu kez ödülünü vergi dairesinden aldı. Bu özel anı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

uraz-kaygilaroglu-sen-dunyanin-en-iyi-vergi-mukellefisin-4qbs.webp

“VATANDAŞLIK GÖREVİNİ YERİNE GETİRMENİN GURURU İÇERİSİNDEYİM”

Oyuncu duygularını şu şekilde ifade etti; "Bugün, pek değerli Kadıköy Vergi Dairesi Müdürü ve Yardımcıları beni 'Teşekkür Belgesi' ile onurlandırdılar. Kendilerine ve tüm çalışanlarına ben de teşekkürü borç bilirim. Vatandaşlık görevimi yerine getirmenin gururu içerisindeyim" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.