Uzmanlar tarih verdi: Sakın satmayın rekor üstüne rekor kıracak

Uzmanlar tarih verdi: Sakın satmayın rekor üstüne rekor kıracak

Yatırım uzmanları güvenli limanlı olarak görülen gram altında rekor seviyenin ardından yaşanan düşüş sonrası yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.

Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Fiyatlar bir inip, bir çıkarken gram altın son 24 saatte tüm zamanların rekor seviyesine ulaştı.

5sfadf.jpg

Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş ile dün gram altın 2.750 TL ile rekor seviyesine kadar çıkarken bu sabah itibarıyla 2.657 TL'den işlem görüyor. Bu dalgalanma, vatandaşlar arasında tedirginlik yaratmasına neden oluyor; bazıları altın fiyatlarının artık çok yükseldiğini düşünürken, diğerleri bu seviyelerin hala bir yatırım fırsatı sunduğuna inanıyor.

İran ve İsrail arasındaki gerilim, Gazze'deki olaylar ve ABD piyasalarındaki gelişmeler, altın fiyatlarını doğrudan etkileyen faktörler arasında. Uzmanlar, bu gelişmelerin altın fiyatlarını daha da yukarı çekebileceğini ifade ediyor. ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından altın fiyatlarında bir miktar düşüş görülse de, gram altının 2.900-3.000 TL seviyelerine ulaşabileceği öngörülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.