Türkiye'nin dev holdingi iflas etti: Süper Lig devinin sponsoruydu

Türkiye'nin dev holdingi iflas etti: Süper Lig devinin sponsoruydu

Türkiye’nin önemli holdingleri arasında yer alan ve Süper Lig ekiplerine sponsor olan ünlü holding konkordato başvurusunda bulundu.

Ekonomik kriz birçok firmanın konkordato ilan etmesine neden olurken bu durum vatandaşlar arasında endişe yaratıyor. 2022-2023 sezonunda Konyaspor Basketbol takımına ana sponsor olan ve Süper Lig ekiplerinden zamanda Antalyaspor'undan sponsorları arasında yer alan Ayos Holding konkordato ilan etti.

Ayos Holding inşaat alanındaki faaliyetleri kapsamında Konya'da büyük bir villa projesini yürütüyordu. Ayos Holding Anonim Şirketi ve onun alt kuruluşları olan Ayos Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayos Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi, Ayos Temizlik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ve Ayos Bilgi Teknolojileri ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi için konkordato talebinde bulunuldu.

Mayıs ayında konkordato talebi kabul edilen holding için mahkeme tarafından 2 ay ek süre verildi. İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararına göre, Ayos Holding'in konkordato süreci 6 Ağustos 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 2 ay daha uzatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.