WhatsApp’ın yeni özelliği belli oldu! Artık daha eğlenceli olacak

WhatsApp’ın yeni özelliği belli oldu! Artık daha eğlenceli olacak

Whatsapp’a gelecek yeni özellik belli oldu. Artık daha eğlenceli hale gelecek.

Dünya çapında en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sürekli olarak kendini geliştirmeye devam ediyor. Uygulamanın daha kullanışlı hale gelmesi için büyük bir ekip tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, WhatsApp yeni özellikler geliyor.

WhatsApp, yakında Instagram’daki gibi mesajlara, fotoğraflara ve videolara çift tıklama ile kalp bırakma özelliğini kullanıcılarına sunacak.

whatsapp-892926-1920.jpg

Bu özellik, tüm iletilerde kullanılabilecek ve kalp bırakma işlemini kolaylaştıracak. Artık mesajların üstüne basılı tutarak menü açma gereği ortadan kalkacak. Bu yeni özellikle birlikte kullanıcılar iletilere hızlı bir şekilde tepki verebilecekler.

Yeni özelliğin testleri, WhatsApp'ın Beta sürümünde başladığı belirtildi. Beta kullanıcıları, bu yeniliği denemeyi sürdürüyor. Testlerin başarılı olması ve herhangi bir sorun yaşanmaması durumunda, özellik tüm kullanıcılar için kullanılabilir hale getirilecek.

nintchdbpict000365258660-1.webp

KABLOSUZ DOSYA PAYLAŞIMI YOLDA

WhatsApp, kullanıcı deneyimini artırmak amacıyla başka yeni özellikler üzerinde de çalışıyor. Bunlar arasında, Bluetooth temelli kablosuz dosya paylaşımı özelliği bulunuyor. Şu anda test aşamasında olan bu özellik, sadece karşılıklı onay verilmiş kişiler arasında dosya paylaşımını mümkün kılacak.

Böylece, yakın çevredeki herkese dosya gönderimi yapılmadan sadece onaylı kişilerle paylaşım sağlanacak. Yapılan testlerin başarılı olması durumunda, bu kablosuz dosya paylaşımı özelliği de tüm kullanıcıların erişimine sunulması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.