WhatsApp’tan yuva yıkacak yeni özellik! Hangi telefonlara geleceği belli oldu

WhatsApp’tan yuva yıkacak yeni özellik! Hangi telefonlara geleceği belli oldu

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bir yeniliği ‘yuva yıkacak özellik’ diye duyurdu.

WhatsApp, iOS ve Android kullanıcıları için yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Bu bağlamda, "Yuva Yıkacak Özellik" olarak adlandırılan bir yenilik de gündemde. Bu özellik, kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik önemli bir adım olarak dikkat çekiyor ve kullanıcılar arasında şimdiden merak uyandırıyor. WhatsApp'ın bu yeni özelliği, mesajlaşma deneyimini nasıl etkileyeceği ve kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacağı ise merak konusu.

whatsapli.jpg

PROFİL FOTOĞRAFLARI GÖRÜLEBİLECEK

WhatsApp, iOS ve Android kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, "yuva yıkacak özellik" olarak adlandırılan bir yenilik de gündemde.

WhatsApp, iOS kullanıcıları için bildirimlerde mesaj gönderen kişinin veya grubun profil fotoğrafını göstermeyi hedefliyor. Bu özellik, şu anda iOS 15 API'lerini kullanarak bazı beta test kullanıcılarına sunuluyor. Android kullanıcıları ise WhatsApp bildirimlerinde profil fotoğraflarını görme imkanına zaten sahip.

whatsappp.jpg

YENİ ÖZELLİĞİN GELECEĞİ TARİH BELLİ OLDU MU?

WhatsApp, bu yeni özellikleri gelecekte daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunmayı planlıyor, ancak henüz bu yeniliklerin ne zaman aktif hale geleceğiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.