Yeni arama motoru tanıtıldı! Tiktok’dan dev hamle

Yeni arama motoru tanıtıldı! Tiktok’dan dev hamle

Tiktok yeni uygulama için kolları sıvadı. Arama motoru uygulaması tanıtıldı.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, şimdi de arama motorları pazarına giriyor. TikTok'un Çin'e özel versiyonu Douyin için tanıtılan yeni arama motoru, Douyin Search olarak adlandırıldı.

TikTok'un arkasındaki teknoloji devi ByteDance, Douyin Search adlı yeni arama motorunu Çin'de tanıttı. Yandex ve Baidu gibi köklü arama motorlarına rakip olmayı hedefleyen Douyin Search, özellikle video aramalarına odaklanıyor.

tiktok-search-jv7m-cover.webp

Bu yeni uygulama, kullanıcıların Douyin'de yayınlanan kısa videoları ana ekrandan arayabilmesine olanak tanıyor ve video içeriklerine daha hızlı ve etkili bir erişim sağlamayı amaçlıyor.

TİKTOK'UN ARAYÜZÜNE BENZİYOR

Douyin Search, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve arama süreçlerini hızlandırmak için ByteDance'ın video paylaşım platformu Douyin’deki içeriklerden faydalanıyor. Uygulama, TikTok'un arayüzüne benzer bir formatta, popüler videoları listeleyerek kullanıcıların trend olan içeriklere kolayca ulaşmasını sağlıyor. Bu özellik, Douyin Search'ün kullanıcı dostu bir arama motoru olarak öne çıkmasına katkı sağlıyor.

tiktok-abd-yasak-yasa-tasarisi-3.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.