Yıllar sonra gelen Sıla itirafı!

Yıllar sonra gelen Sıla itirafı!

Gözde Kansu'dan yıllar sonra gelen Sıla itirafı dikkat çekti.

Yalı Çapkını dizisinde Gülgün Korhan rolüyle dikkat çeken Gözde Kansu, katıldığı bir televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu. Gözde Kansu, Sıla Gençoğlu ile olan dostluğunu anlattı. Meğer Sıla ve Gözde Kansu, birlikte üç şarkıya imza atmışlar.

SILA'YLA İSTANBUL'A BİRLİKTE GELDİK VE DÖRT EV DEĞİŞTİRDİK

Gözde Kansu, "Bambaşka Sohbetler" programında Sıla Gençoğlu'nun okul arkadaşı olduğunu da belirtti ve okul yıllarını şöyle anlattı: "Sıla okul arkadaşım. Lise yıllarımda insanlar ders dinlerken ben Sıla'nın yeni yaptığı şarkısını dinliyordum. Aynı zamanda sıra arkadaşımdı. Daha sonra birlikte İstanbul'a geldik. İstanbul'da birlikte dört farklı evde yaşadık."

Başarılı oyuncu Gözde Kansu, Sıla ile birlikte şarkılar yaptıklarını da Ceyda Düvenci'ye şu sözlerle anlattı: "Sıla'nın 'Konuşmadığımız Şeyler Var' albümünün son şarkısı 'Zamanında', dedem vefat ettiğinde bir şeyler karalamıştım, telefonda konuşurken bunları okuyunca beraber tamamladık ve o albüme girdi. Son albümünde yer alan 'Abbas' şarkısını da Bodrum'da pandemi döneminde bir akşam birlikte yazdık; müziği açtı, şarkıyı üzerine okudu ve hatta telefonumla kaydettim. İlk albümünde yer alan 'Özledim Onu' şarkısı da Sıla ile bana ait" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.