Yusuf Güney'den yeni kehanet geldi

Yusuf Güney'den yeni kehanet geldi

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, geçtiğimiz dönemde Afrika'da yayılan maymun çiçeği virüsü hakkında yaptığı uyarılarla dikkat çekmişti.

Yusuf Güney, daha önce katıldığı bir programda Ağustos ayında büyük bir pandemi geleceğini belirtmişti. Şimdi ise yeni bir kehanetle gündeme geldi.

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), maymun çiçeği virüsünün yol açtığı salgın nedeniyle "küresel acil durum" ilan etti. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, bu gelişmelerin takip edildiğini ancak şu anda herhangi bir alarm durumunun söz konusu olmadığını açıkladı.

Güney, Eser Yenenler'in sunduğu "LİNÇ" programında, "Yakın zamanda, 3-4 ay içerisinde, kuş gribine benzer yeni bir virüsün ortaya çıkacağını ve bunun hayvansal gıdalardan bulaşacağını" ifade etmişti. Yenenler’in “Bu bilgileri nereden alıyorsun?” sorusuna ise Güney, “Bir yerlerden öğreniyoruz işte” yanıtını vermişti.

i-89.webp

Güney’in son kehaneti ise oldukça iddialı. "Öyle varlıklar gösterecekler ki aklınızı yitireceksiniz. İnanılmaz varlıklar türeyecek" diyen Güney, şunları ekledi:

"Her şeye alışın ve hazırlıklı olun. Nasıl güçlü olacağımızı düşünmeliyiz. Korku frekansından uzak durun. Bazı geçit kapılarından acayip varlıklar getirmeye çalışıyorlar, şeytanı bedenleştirmeye çalışıyorlar. İşler karıştığında kime güveneceğinizi şaşıracağınız durumlar yaşanacak ve bu döngüler içinde olacağız. COVID’de en azından fiziksel belirtiler vardı, ama bu yeni virüs hem fiziksel hem de ruhsal olarak insanları deforme edebilir ve mutsuzluğa sürükleyebilir. Bu yüzden dikkatli olun."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.