Burak Özçivit Arap filminde oynayacak! Başrolü paylaşacağı isim belli oldu

Burak Özçivit Arap filminde oynayacak! Başrolü paylaşacağı isim belli oldu

Burak Özçivit, Arap filminde yer alacak.

Burak Özçivit, "Kuruluş Osman" dizisindeki Osman Bey rolüyle büyük beğeni topladı. Son zamanlarda reklam filmleri ve çeşitli etkinliklerde yer alarak dikkat çeken Özçivit, şimdi de yeni bir film projesiyle gündemde. Bu yeni film, bir Arap yapımı olup, Özçivit anlaşma sağladı. Filmin detayları henüz netleşmese de, Özçivit'in bu projedeki partneri büyük bir merak konusu.

Yatırımları ve kazancıyla sürekli gündemde olan Burak Özçivit, başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Kuruluş Osman dizisindeki 'Osman Bey' rolüyle milyonların kalbini kazanan Özçivit, son dönemde aldığı kilolarla da konuşulmuştu. Kilo alma nedenini ise "proje için" olarak açıklamıştı.

1-qvbr.webp

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Özçivit, Dubaili Wesam Kattan ile Tayfur Aydın’ın yapımcılığını üstlendiği "Mahmool Makfool" filmi için anlaşma sağladı. Bu projede Özçivit’in partneri de belli oldu. Hazal Filiz Küçükköse, filmde Dubaili üç kadının Burak Özçivit’i kaçırma planının gerçeğe dönüşmesiyle yaşanan olayları konu alan hikayede rol alacak.

burak.jpg

YILLAR SONRA YENİDEN...

Filmde "Zeynep" karakterine hayat verecek oyuncu, Emmy ödüllü Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit ile birlikte abi-kardeş rolünü üstlenmişti. Bu proje ile yıllar sonra yeniden bir araya gelecek olan ikili, seyircileri eski günlere götürecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.