Safiye Soyman sahnelere geri döndü! 22 gün önce oğlunu kaybetmişti

Safiye Soyman sahnelere geri döndü! 22 gün önce oğlunu kaybetmişti

Geçtiğimiz günlerde oğlunu kaybeden ünlü şarkıcı Safiye Soyman, 22 gün sonra tekrar sahnelere döndü.

Uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, 27 Temmuz’da hayatını kaybetmişti. Gözyaşları içinde oğlunu toprağa veren Safiye Soyman, yaşadığı acıyı derin bir şekilde dile getirmişti. Soyman, “Allah kimseye evlat acısı vermesin. Üzerine bir sinek konsun istemezdim. Oğlum, çekimden geldikten bir hafta sonra vefat etti. Sanki oğlum beni bekliyormuş gibi. Oğlumu ellerimle yıkadım. Çocuğum nurlar içinde gitti” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

aa202407283525533435255327sanatcisafiyesoymaninvefatedenogluharunakarozbodrumdatopragaverildijpg-b9-m4-bk48a-ua-o-z-fu-msg-xbg-q.webp

Soyman'ın o görüntüleri gündem olmuş ve sevenleri şarkıcının acısını paylaşmıştı. Evlat acısıyla sarsılan Safiye Soyman, Harun’un vefatından 22 gün sonra Kayseri'de bir mekanda sahneye çıkarak sanat hayatına devam etti.

safiye-soymanin-oglu-c.webp

"OĞLUM SAHNEDE OLMAMI İSTERDİ"

Sahne öncesi kuliste çektiği videoyu Instagram hesabında paylaşan Soyman, “Oğlum benim hep sahnede olmamı isterdi ve gurur duyardı izlemekten hep programlarıma götürürdüm. Biz sanatçılar için sahne hiçbir zaman kapanamaz. Ben size mâl olmuş bir sanatçıyım. Oğlum için yine ayağa kalktım, sahnelere devam edeceğim. Çok mutlu olurdu o çünkü. Başka bir meslek sahibi de olsam işime devam edecektim. Hayat her şeye rağmen devam ediyor” dedi.

66a609872a36a3daf145a80b.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.