Zehir taciri böyle yakalandı: Midesinde 53 paket uyuşturucu çıktı

Zehir taciri böyle yakalandı: Midesinde 53 paket uyuşturucu çıktı

Gümüşhane'de, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, otobüsle seyahat eden bir yabancı uyruklu şahsın midesinden 53 paket uyuşturucu çıkarıldı.

Ekipler, Gümüşhane genelinde uyuşturucu ticaretini ve kullanımını engellemeye yönelik çalışma yürüttü. Bu kapsamda, yurt dışından Türkiye'ye uyuşturucu madde sokan ve içeride nakleden şahıslara karşı operasyon düzenlendi.

Narkotik ekipleri, Akçakale uygulama noktasında durdurulan bir otobüste şüphelenilen A.M. isimli yabancı uyruklu yolcuyu gözaltına aldı ve Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk etti. Yapılan kontrollerde, şahsın mide ve bağırsaklarında yabancı cisimler bulunduğu belirlendi.

Tıbbi müdahale sonucunda şahsın mide ve bağırsaklarından 53 parça halinde toplam 513,08 gram metamfetamin maddesi çıkarıldı. Ayrıca şahsın üzerinde yapılan detaylı aramada 3 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

A.M. hakkında "uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. Şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.