Ali Koç'un oğlu çılgına döndü: EuroLeague'de olaylı gece

Ali Koç'un oğlu çılgına döndü:  EuroLeague'de olaylı gece
EuroLeague'de Fenerbahçe'nin Monaco'ya kaybettiği maçın ardından çıkan gerginlikte Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç adete çılgına döndü.

THY EuroLeague play-off çeyrek final dördüncü karşılaşmasında Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konuk ettiği Fransız ekibi Monaco'ya 65-62 yenildi ve seride durum 2-2 oldu. Seride kazanını ve Final Four'da mücadele edecek takımı belirleyecek beşinci karşılaşma Fransa'da oynanacak.

GERGİNLİK YAŞANDI

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan müsabakanın son bölümlerinde saha kenarındaki taraftarlar ile Monacolu bazı oyuncular arasında sözlü tartışma yaşandı. Gergin geçen maç esnasında bir pozisyon sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç'un Monaco'lu oyuncuların üzerine yürüdüğü anlar ise saniye saniye kaydedildi.

SEYİRCİLER ÇILGINA DÖNDÜ

Fransız ekibinin 65-62 üstünlüğü ile sona eren karşılşamanın ardından Monacolu basketbolcu Mo Alpha Diallo, sarı-lacivertli taraftarlara el hareketi yaptı. Bunun üzerine aralarında Kerim Rahmi Koç'unda bulunduğu bazı taraftarlar, Monacolu oyuncuların üzerine yürüdü. Güvenlik güçleri ve teknik ekiplerin araya girmesiyle gerginlik büyümeden önlendi.

Maç sonu yaşananlar Dünya basınında gündem olurken, EuroLeague yönetiminin nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

ekran-goruntusu-2024-05-04-002719.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.