Beşiktaş uzatmalarda güldü: Dolmabahçe'de gol düellosu

Beşiktaş uzatmalarda güldü: Dolmabahçe'de gol düellosu
Süper Lig'de Beşiktaş konuk ettiği Rizespor'un uzatma dakikalarında bulduğu golle 3-2 mağlup etti.

Süper Lig’in 35’inci haftasında Beşiktaş sahasında Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 7’nci dakikada Colley, 65’inci dakikada Rashica ve 90+7’nci dakikada Worrall kaydetti. Çaykur Rizespor’un golleri ise 5'inci dakikada Olawoyin ve 68’inci dakikada Emirhan Topçu’dan geldi.

aa-20240503-34455121-34455116-besiktas-v-caykur-rizespor-turkish-super-lig.jpg

MONTELLA TRİBÜNDE

Öte yandan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Beşiktaş - Rizespor karşılaşmasını tribünden takip etti. İtalyan teknik adama, yardımcısı Selçuk Şahin de eşlik etti.

COLLEY VE SEMİH KILIÇSOY CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Siyah-beyazlı ekipte karşılaşmanın 41’inci dakikada sarı kart gören Omar Colley ve 68’inci dakikada sarı kart gören Semih Kılıçsoy cezalı duruma düştü.

Beşiktaş’ta Çaykur Rizespor karşılaşmasına sarı kart cezası sınırında çıkan Omar Colley ve Semih Kılıçsoy, Çaykur Rizespor maçında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü. 41’inci dakikada Gustavo’ya yaptığı faulün ardından sarı kart gören Colley ve 68’inci dakikada sağ çizgide rakibine faul yapan Semih Kılıçsoy, Süper Lig’in 36’ncı haftasında Alanyaspor ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada cezaları nedeniyle takımını yalnız bırakacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.