1 Temmuz burç yorumları: Ayın ilk günü nasıl geçecek

1 Temmuz burç yorumları: Ayın ilk günü nasıl geçecek

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 1 Temmuz 2024 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Sizi zihinsel olarak harekete geçirecek yeniliklere, aktivitelere ve toplantılara ihtiyacınız var; aslında, Güneş ve Venüs'ün karşıt olması nedeniyle sinirlilik hali aktif kalır, bunun nedeni tam da artık bir şeyler yapmaktan zevk almamanız olabilir. Veya daha kısa sürede çözüm beklediğinizi. Aşkta bazı provokasyonlardan uzaklaşmak iyidir ve yarın daha iyi olacaktır.

BOĞA

Bu dönemi inişler ve çıkışlar karakterize ediyor, iş profiliniz geçmişe göre değişti. Bir dönüşüm gerekliydi, olumsuz olduğunu düşündünüz ama bunun sizi bir referansı temsil etmeyen insanlardan kurtardığını ancak şimdi anlıyorsunuz. Lütfen aşırı eleştirel olmamaya çalışın, biraz daha eğlenceye ihtiyacınız olacak. Bu anlamda plan yapmak için en iyi günler Cuma ve Cumartesi olacaktır.

İKİZLER

Bu durum sizi mali konularda biraz dikkatli olmaya davet ediyor: Ödemeniz gereken büyük bir fatura, evin bir köşesinde unutulmuş bir fatura, daha pahalı vergiler olması muhtemel. Duygusal yaşamınız yalnızca siz isterseniz gelişebilir, bu nedenle bir kişiye ilgi duyuyorsanız cömertlik göstermelisiniz, bu harika bir başlangıçtır. Şiddetli bir tartışmadan sonra barışmak daha güzeldir.

Picture background

YENGEÇ

Bu günü yönetmek kolaydır ancak geçmişinizle ilgili en acı anıları silmelisiniz. Artık tamamen yeni bir temel üzerinde bir gelecek inşa etmeniz gerekiyor, her fırsata sahipsiniz. Kişisel olarak yönetilmesi gereken müzakereler, önemli görüşmeler ve değişiklikler bekleniyor. Etrafınızda, sonuçta sizi ikna etmeyen belirli bir karar vermenizi isteyen insanlar var. Başkalarının yapmanızı istediğini değil, kendi istediğinizi yapmaya çalışın.

ASLAN

İyi gelecek vaat eden bir durum, yarından itibaren Merkür burca girecek, ardından perşembe günü 11. Venüs de sizinle birlikte olacak. Yeni bir aşk arayanlar için durum yeniden avantajlı hale gelir. İş faaliyetindeki olası tatminler, özellikle de yeni temaslarla ilgili olarak, başarıya ulaşma şansı yüksektir. Arkadaşlıkları ve tüm sosyal ilişkileri güçlendirmek için iyi bir zaman.

BAŞAK

Bir ay sonra yeni bir insansınız, tekliflere yeşil ışık yakıldı. Sadece karşıt Jüpiter, açıklığa kavuşturulması gereken hukuki veya finansal konulardan söz ediyor, mevcut bazı tutumların veya kapanmaların tam olarak kabul edilmediğini ve size kızan kişilerin bulunduğunu vurguluyor. Herkese güvenme. Sonbahara güzel bir intikam hazırlayabilirsiniz. İyileşmede aşk.

Picture background

TERAZİ

Son iki güne kıyasla ruh hali daha iyi ancak duygusal açıdan çözülmesi gereken şüpheler var. Sağlam temellere sahip ilişkiler, ev veya mali konularla ilgili sorunlar nedeniyle sıkıntılı olabilir. Şu anda sizinle ilgilenen insanları uzaklaştırmayın, sizi seven bir arkadaş grubuna ihtiyacınız var. İş gerginlikleri de yakında çözülecek.

AKREP

Aşkta ve ebeveyn-çocuk ilişkilerinde Salı gününe kadar dikkatli olmak gerekiyor. Kendinize bir anlık duraklama, zihinsel ve fiziksel dinlenme vermeniz gerekir. Yapabiliyorsanız konunun dışına çıkmaya çalışın ve işi diğer daha ağır taahhütlere bırakın. Aşkta durum bu gerilimden etkilenir ama sağlam ilişkiler hiçbir şeyden korkmaz.

YAY

Temmuz ayına kadar sonuçlanan görüşmeler geçerli, başarılı görüşmeler, eğer bir iş kurmaya çalışıyorsanız iyi, zorlukları sevdiğiniz için geçmişe göre kesinlikle biraz riskli veya yenilikçi olacaktır. Hiçbir şey riske atılmadı, hiçbir şey kazanılmadı, bu sizin sloganınız olabilir. Aşk için önemli durumlar geçerlidir: Geçen ay kişisel veya fiziksel nedenlerden dolayı bir anlık kesinti yaşandı. Yarına kadar iyi bir haber ya da teşvik edecek bir toplantı.

OĞLAK

Bir çiftin hayatında bir miktar gerilim olabilir ama Venüs karşıt açıdayken bu normaldir, yaşadığınız tüm durumları daha iyi tanımlamaya çalışacak olan sizsiniz ve her durumda işle o kadar meşgulsünüz ki şimdilik bunu yapmak istemezsiniz. Büyüme arzularınızdan zamanınızı uzaklaştıran bir ilişkiye kapılmak. Bir anlık büyük çabanın ardından tekrar ayrılmak üzeresiniz. Ancak zaferlerde eksiklik yaşanmadı ve kaderle önemli atamalar yaşanacak.

Picture background

KOVA

Hoşgörüsüzlük var, bunu saklamanın bir anlamı yok, liyakat ya da kusur ona karşı Mars'ta. Bu günlerde size özel iş teklifleri yapılabilir, hatta bazı durumlarda yeni bir iş veya transferden bile söz edilebilir. Duygusal yaşamınız yeniden canlandırılmalıdır. Anlamaya hazırsın aşkım ama iş nedeniyle çok monoton veya belki de mesafeli bir kişiyle eşleşirsen, tartışmalara geri dönme riski yüksek, tıpkı geçen Mayıs ayında olduğu gibi.

BALIK

Bir ay önceki sorunları düşünmeyin, hayatın büyük tutkularını ve duygularını yeniden uyandırmak mümkün. Bir insan sizden uzaktaysa, iyi yıldızlar onu yakınlaştırmaya yetmeyecektir, daha geniş omuzlara sahip olacağınızı, güçlü olduğunuzu bilmek doğru. Her durumda, sizin için önemli olan bazı iş sorunlarını, paranın kontrol altında tutulması gerektiğini, çok fazla masraf veya vergi, beklenmedik masrafları açıklığa kavuşturmak için bu andan yararlanın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.