15 yaşındaki kızını arabada istismar ederken yakayı ele verdi! Yapılan savunma ise ‘pes artık’ dedirtti

15 yaşındaki kızını arabada istismar ederken yakayı ele verdi! Yapılan savunma ise ‘pes artık’ dedirtti

15 yaşındaki kızını arabada istismar ederken yakalanan baba için karar verildi.

Bursa'da geçtiğimiz yıl arabada 15 yaşındaki kızını istismar ederken suçüstü yakalanan baba Gökmen K. tekrardan tutuklandı.

15 yaşındaki kızını arabada istismar ederken yakalanan baba tekrar tutuklandı. Bursa'da geçtiğimiz yıl arabada 15 yaşındaki kızını istismar ederken suçüstü yakalanan baba Gökmen K., kızın ifadesi değişince serbest bırakılmıştı. Kız, babasının baskıları sonucu istismar teklifini kabul ettiğini belirtmişti. Gökmen K, ilk duruşmada yeniden tutuklandı, kız koruma altına alındı. Sanığın avukatı ise "Mağdurun rızası olduğu için suç oluşturmaz" savunmasını yaptı.

baba.webp

İnegöl ilçesinde jandarma ekipleri, park halindeki bir araçta kızı ile cinsel ilişkiye giren Gökmen K.'yi suçüstü yakaladı. Gökmen K.'nın pantolonunu çabucak düzeltip ağlayarak yaptığını inkar ettiği olayda, mağdur kızın ailesinin dağılmasından korktuğu için baskı altında ilişkiyi kabul ettiği ortaya çıktı.

Gökmen K., mahkemece tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildi. İnegöl 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davada sanık avukatı, müvekkilinin beraatini talep etti. Jandarma görevlileri de tanık olarak dinlenerek olayın detayları mahkemeye aktarıldı. Sanığın avukatı ise "Mağdurun 15 yaşından büyük ve rızasının olması dikkate alındığında suç oluşturmaz." savunmasını yapması ise dikkat çekti.

baba-2.webp

Mahkeme heyeti, kız çocuğunun devlet korumasına alınmasına karar verdi ve sanığın tekrar tutuklanmasına hükmetti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.