16 Haziran’a kadar herkese 1.500 TL iade edilecek: Bayramdan önce son anda duyuruldu

16 Haziran’a kadar herkese 1.500 TL iade edilecek: Bayramdan önce son anda duyuruldu

Kurban Bayramı öncesi milyonlarca vatandaşa güzel haber geldi. Başvuran herkese 16 Haziran'a kadar 1.500 TL iade edilecek.

Her yıl 16 Haziran’da kutlanan Babalar Günü, vatandaşların babalarına hediye alırken çeşitli kampanyalardan faydalanma arayışına girdiği bir dönem. Bu bağlamda, bankalar da müşterilerine avantajlar sunarak hem yeni müşteri kazanmayı hem de mevcut müşterilerinin memnuniyetini artırmayı hedefliyor. İş Bankası, Babalar Günü'ne özel olarak üç yeni kampanya düzenleyerek katılımcı müşterilerine toplamda 1500 TL kazanma fırsatı sunduğunu duyurdu.

İş Bankası, Babalar Günü kapsamında sunduğu kampanyalarla müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor. 1-16 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanyalarda, İşCep veya Maximum Mobil uygulamaları üzerinden katılım sağlayan müşteriler, belirli alışverişlerde MaxiPuan kazanma şansına sahip olacaklar.

İŞ BANKASI BABALAR GÜNÜ KAMPANYALARI

Giyim ve Aksesuar Alışverişleri

1-16 Haziran 2024 tarihleri arasında İşCep veya Maximum Mobil'den kampanyaya katılan müşteriler, giyim, ayakkabı, kozmetik ve optik sektörlerinde faaliyet gösteren ve Maximum Kart anlaşmalı işyerlerinden tek seferde 5000 TL ve üzeri alışveriş yaptıklarında 500 TL MaxiPuan kazanacaklar.

Elektronik Alışverişleri

Aynı tarihler arasında seçili elektronik perakende firmalarından Maximum Kart ile tek seferde 7500 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, her alışveriş için 250 TL, toplamda ise 500 TL MaxiPuan kazanacaklar.

Online Alışverişler

1-16 Haziran 2024 tarihleri arasında Amazon.com.tr, Çiçeksepeti, Hepsiburada, Pazarama Online, PttAVM ve Trendyol'dan tek seferde 5000 TL ve üzeri taksitli alışveriş yapan müşterilere 500 TL MaxiPuan verilecek.

Bu üç kampanyaya katılan İş Bankası müşterileri, toplamda 1500 TL MaxiPuan kazanma fırsatına sahip olacaklar. Kampanyalara katılım ve detaylı bilgi için İş Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret etmek gerekiyor. Müşterilere kampanyalardan faydalanmak için son 10 gün kaldığı hatırlatılarak, acele etmeleri öneriliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.