18 Temmuz burç yorumları! Venüs Ağustos ayı boyunca aktif olacak

18 Temmuz burç yorumları! Venüs Ağustos ayı boyunca aktif olacak

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 18 Temmuz 2024 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Şu anda kesinlikle fikir eksikliği olduğu söylenemez, bugün Ay, Jüpiter ve Güneş elverişli durumda. Profesyonel faaliyetlerde sonbahar göz önüne alındığında kalitede bir sıçrama yapmak gerekiyor. Bu, kendini adamış tüm Koçlar için çok özel bir an, biraz tartışmalı bir an ama bunun nedeni, bundan en iyi şekilde yararlanmak istemeniz. Yeni bir aşk arıyorsanız, çekinmeyin, önümüzdeki haftalar duygusal ilişkilerinize ayrı bir yoğunluk getirecek. Ayrılanlar şimdiden yeni buluşmalar arıyor. Birçoğu zaten bir aşk hikayesi tanımladı, diğerleri ise yalnızca tatmin edici duyguları deneyimlemek istiyor.

BOĞA

Temel sorun paradır. Projeler ne kadar çok olursa olsun örtüşüyor. Bu kısmi bir toparlanma anıdır, ancak geçmişte ne olduğunu anlamamız gerekiyor, çoğu kişi için ekonomik düzeyde de sıfırdan başlamak gerekiyor. Ancak bağımsız bir işiniz varsa, ikramiye almak mümkündür, birkaç ölü odun kestiniz ve şimdi gelecek için ne yapmanız gerektiğini anlamanız gerekiyor. Aşkta Venüs tam tersi sağduyu ister, özellikle yeni bir hikaye yaşayanlar kendilerini tamamen bırakmazlar, duygusal hikayeleri ilgilendiren bir revizyon aşamasıdır.

İKİZLER

Muhalefetteki bu Ay, yapılacak veya tamamlanacak çok fazla şey nedeniyle bir stres durumunu belirliyor. Parayı geri almak için kesintiler oldu, ne istediğinizden emin olmalısınız, ateşböceklerini fener yerine alma riski oldukça yüksektir. Aşkta dikkatli olmanız tavsiye edilir. Her ne kadar burcunuzdaki Jüpiter ile kazanma aşamasında olsanız da bugün en ufak bir şeye sinirlenebilirsiniz, hafta sonu daha sakin geçecek. Bu nedenle, bu akşam tartışmayı körüklemektense sessiz kalmak daha iyidir ve eğer bir tartışmayla yüzleşmeniz gerekiyorsa her şeyi Cumartesi gününe ertelemek daha iyidir.

astroloji4.jpg

YENGEÇ

Geleceğe dair bunun bir fırsatlar gökyüzü olduğunu düşünün, bu yüzden gereksiz melankoliye kapılmanıza izin vermeyin, Güneş burcunuzda kalıyor. Ailenizin gayrimenkul ve mülk ile ilgili sorunları kısa sürede çözülecek, sadece uzlaşmacı olmanız gerekiyor. Aile meseleleri hakkında konuşmanız gerekiyorsa Cuma gününe kadar harekete geçmenizi öneririm. Aşk için ulaşım daha büyüktür. İlgi çekici bir ilişki devam ediyorsa devam edecek, aksi halde etrafa bakın, Venüs Ağustos ayı boyunca aktif olacak.

ASLAN

Ekonominiz söz konusu olduğunda yoğun bir hareketlilik var. Kariyerinizde yüksekleri hedeflemelisiniz, birçok zorluğun üstesinden gelinmiştir, diğerlerini ise kader belirleyecektir. Bütün pratik alan kargaşa içinde, dışarıdan gelen yeni öneri ve öneriler ilgi çekici. Yeni bir tutku bile hayatınızı alt üst edebilir, duygularınızı gözden kaçırmayın. Aşk söz konusu olduğunda, tüm astrolojik durum geçerli bir Ay ve pozitif bir Venüs tarafından güçlü bir şekilde sarsılır. Ve bu akşam arzu geri dönüyor ve sevdiğiniz kişiyi ikna etmek için doğru kelimeleri bulacaksınız. Öne çıkmak isteyenler için ilk görüşte aşk.

BAŞAK

Dün gibi kafa karıştırıcı bir gün, sonbaharın önündeki güzel fırsatları etkileyecek hiçbir şey yok ama her istediğinizi yapamayacaksınız. Önemli olan insanlardan destek ve saygı görüyorsunuz; Ancak aşkta bir adım atmanız gerekiyorsa Cumartesi ve Pazar günleri daha verimli günleri bekleyin. Bu akşam bile önemsiz bir konu üzerinde tartışabilirsiniz. Büyük ilerleme kaydediyorsunuz, artık var olması için bir neden olmayan ilişkileri sonlandırsanız bile yolunuza devam etmek istiyorsunuz. Bazı kıskanç insanlar köşede kalsın, böylesi daha iyi.

TERAZİ

Ay iyi durumda. Gücü kendinizde bulmalısınız, son zamanlarda sorunlar yaşandı, Nisan ve Haziran ayları arasında pek çok sorun yaşandı. Artık hedefiniz en acil değişiklikleri uygulamaktır: takaslar, önemli anlaşmalar, toplantılar. Yaşayacak yeni bir yer arayanlar için iyi haberlerin gelmesini de göz ardı etmiyorum, zira bu anlamda da bir hamle yapmayı düşünmek zorunda kalan veya bir hamleyi uygulamaya geçirmek üzere olan pek çok kişi var. Aşkta motivasyonunuzu koruyun, geçmişte yaşanan olaylar nedeniyle oluşan güvensizliğin ortadan kaldırılması gerekir.

AKREP

Bu günlerde ortaya çıkan gerilimlerin üstesinden gelinebilir. Ailede sorunlar vardı, birileri dikkatinizi çekti, ailede hasta olanlar vardı ve onlara yardım etmek zorundaydınız. Bu gün bir güç mesajı gönderiyor ve geçmişe göre daha iyi duygular deneyimlemenizi sağlıyor. Destek ve verimli seyahatler, aşk söz konusu olduğunda merak uyandırıcı bir hafta sonuna yaklaşıyoruz. İş sözleşmeleri yenilenecek. Tartışmalar bir kenara bırakılmalı, seni hak etmeyenlerle vakit kaybetmenin anlamı yok.

astroloji2345.jpg

YAY

Ay hâlâ sizin burcunuzda. Bu, işbirlikleri, şirketler ve meslektaşlarınızla ilişkiler açısından da yararlanabileceğiniz bir gün. Dış bir durum kararlı bir şekilde değişebilir. Size sırtını dönen birine biraz kızgınsınız, ayrıca fiziksel gücünüzü yeniden kazanmanız gerekiyor, Haziran ayının ilk yarısıyla ilgili çok fazla rahatsızlık veya sıkıntı sizi etkiliyor, bir ay sonra tam olarak iyileşmediniz. Duygular açısından, zorluklar yaşandıysa bu, kendinizi keşfetmeniz için doğru akşamdır, gizli hikayeler eğlendirebilir ama sizi ilgilendirmez.

OĞLAK

Bu hafta sonu Ay'ın burcunuzda olması daha fazlasını vaat ediyor. Haziran ayının son kısmı ile Temmuz ayının bu sonu arasında büyük bir fark göreceğinizi düşünürseniz, gücünüzü yeniden kazandınız, artık yapılacak çok şey var. Dolayısıyla bir işte çalışan kişilerin, geçmişe göre daha iyi bir iş bulmaları, kendilerini daha memnun hissetmeleri ve geleceğe daha olumlu bakmaları mümkün. Aşk için bu gece cazibe sıkıntısı olmayacak. Bekarsanız özel tanıdıklar edinmek mümkündür, bu da size bağlıdır: Bazen fazla içine kapanık bir insan olduğunuz için oyuna geri dönün.

KOVA

Bugünün etkinliği yoğun, önemli olan tatmin edici fikirler bulmak ve kendinizi biraz daha motive etmek. Olayları ve durumları tartma yeteneğinize güvenebilirsiniz, aynı zamanda ironi duygunuz sayesinde onları daha iyi tolere edebileceksiniz. Yalnızca Akrep ve Aslan insanlarıyla çıkıyorsanız dikkatli olun. Aşk için yıldızlar senin tarafında. Çözülmemiş sorunların olabileceği, hayatınızda ve başkalarıyla ilişkilerinizde netliğin olmadığı, geçmişte olduğundan farklı şeyler yapmak istediğiniz ancak gerçeklikle ve belki de gerçeklerle yüzleşmeniz gereken iş yerinde meditasyon yapmanızı öneririm. Daha önce sahip olmadığınız aile üyelerine bağlılık. Ellerinizin bağlı olduğu hissi endişe kaynağı olmamalı.

BALIK

Ailenizi, çocuklarınızı ilgilendiriyorsa, hayatınızı değiştiren birçok olay oldu. Ancak bugün güç maksimumda değil. Özellikle İkizler ve Balık burcuyla ilgileniyorsanız daha da fazla sabır gerekiyor. Aşk için bu yıldızlar biraz ilgi öneriyor. Tartışmaları cumartesi ve pazar gününe erteleyin. İlgilendiğiniz kişilerle geçinmek kolay değil ve eğer bir durumu aşkla sonuçlandırmak veya bir anlaşma yapmak konusunda endişeliyseniz beklemek daha iyidir. Yapılacak şeylerle dolu bir gün.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.