Simpsonların yeni kehaneti dünyayı yerinden oynatacak! Duyunca tüyleriniz diken diken olacak

Simpsonların yeni kehaneti dünyayı yerinden oynatacak! Duyunca tüyleriniz diken diken olacak

The Simpson's dizisinin yeni kehaneti ortaya çıktı. Kehaneti duyunca tüyleriniz diken diklen olacak.

The Simpsons dizisinin yeni kehanetleri gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Ünlü animasyon dizisi, yıllar önceden bugünü tahmin etmeye devam ederken yeni kehanetleri de göz korkuttu.

1989 yılında yayın hayatına başlayan bu kült animasyon dizisi, 35 sezon boyunca devam etmekte ve izleyicilerini sürekli olarak şaşırtıyor. The Simpsons, Donald Trump'ın adaylığı, Epstein skandalı, Lady Gaga'nın Super Bowl performansı gibi birçok önemli olayı önceden bildiği gibi yeni kehanetleri gündem olmayı sürdürüyor.

13465299-728xauto.webp

The Simpsons, yıllar boyunca dünya genelinde meydana gelen olaylarla korkutucu bir şekilde benzerlik gösteren sahneler içermesiyle tanınıyor. Geçtiğimiz Pazar günü Donald Trump'ın Pensilvanya eyaletindeki mitinginde silahlı saldırıya uğraması, bir Simpsons bölümüyle benzerlik göstermesiyle animasyon dizisi 2024 kehanetlerini yeniden gündeme taşıdı.

Geçtiğimiz hafta sonu, eski başkan Donald Trump'ın Pensilvanya'daki miting sırasında uğradığı suikast girişimine benzerlik taşıdığı gerekçesiyle 'Lisa the Iconoclast' adlı bölümün Channel 4 tarafından yayından kaldırılması şüphe uyandırmıştı. Söz konusu bölümde, 90'lı yıllarda yayınlanan ve mitinge benzer bir halk toplantısıyla birlikte bir binanın çatısında bir tetikçinin tasvir edildiği yer almıştı.

her-tahmini-tutan-simpsonlar-yine-bildi-2018-yilinda-herkese-gostermisler-fa68ab.webp

Simpsons'ın bu tür benzerlikleri, dizinin zaman zaman gerçek olayları önceden tahmin edebildiği iddialarını güçlendiriyor. Örneğin, 23. sezonun 17. bölümünde, Mr. Burns'ün personelini robotlarla değiştireceğini açıklamasının ardından Homer'ın işini kaybettiği görülüyor. Bu sahne, günümüzde teknoloji alanındaki hızlı ilerlemeleri düşününce oldukça gerçekçi bir senaryo olarak değerlendirdi.

Bu bölümü izleyen seyirciler gelecekte böyle bir durumun yaşanması durumunda tedirginlik yaşadıklarını dile getirdi.

640xauto.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.