Ümit Erdim’in eski eşi Seda Çınar’dan büyük çıkış! “Ayaklarıma kapanıp yalvartmazsam…”

Ümit Erdim’in eski eşi Seda Çınar’dan büyük çıkış! “Ayaklarıma kapanıp yalvartmazsam…”

Ünlü oyuncu Ümit Erdim’in kısa süre önce yollarını ayırdığı eski eşi Seda Çınar, kendisine karşı sabrını taşıracak düzeyde yapılan tacize isyan etti.

Hayat Bilgisi'nin 'Arif'i Ümit Erdim ile 2017 yılında dünyaevine giren ve bu evlilikten iki de çocuğu bulunan Seda Erdim (Seda Çınar), sosyal medya üzerinden uğradığı tacizi ifşa edip verdi veriştirdi.

Erdim ile Çınar çifti, geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız yollarını ayırmış, boşanmaları magazin gündeminde geniş yankı uyandırmıştı. Bir süredir yalnız olan Seda Çınar, sosyal medya üzerinden uğradığı tacizle ilgili konuşarak dava edeceğini vurguladı.

umit-erdimin-eski-esi-seda-cinardan-taciz-isyani-17211287551097.jpg

“SADECE BEKLE”

Farklı hesap açarak tacizlerini sürdüren kişiyle ilgili dava açacağını belirten Çınar, kendisine gönderilen mesajlarda çocuklarına kadar uzanan tacizlerin olduğunu söyleyerek Instagram hesabından bir paylaşım yaptı:

“Bir süredir Instagram üzerinden taciz ediliyorum. Bu tacizin dozu arttı ve konuya çocuklarım da dahil edildi. Her gün 10 tane hesap açıyor, engelliyorum tekrar açıp tacizlere devam ediyor. Yapan kişinin yazdıklarından dolayı uzun süre ciddiye almadım çünkü akli dengesi belli ki yerinde değil ama tacizin boyutu çocuklarıma uzandığı için konuyu artık yargıya taşımaya karar verdim. Elimden geleni ardıma koymayacağım. Ne pahasına olursa olsun beni ve çocuklarımı o pis hayal dünyana alet ettiğin her gün için seni pişman etmezsem, ayaklarıma kapanıp seni affetmem için yalvartmazsam benim de adım Seda değil. Yarın elimdeki tüm ekran görüntülerini avukatıma veriyorum. Maddi manevi senin canını acıtmaya geliyorum. Sadece bekle.”

umit-erdimin-eski-esi-seda-cinardan-taciz-isyani-17211287554630-1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.