Bu telefon 3 saatte 100 bin sattı! Herkes kuyruğa girdi

Bu telefon 3 saatte 100 bin sattı! Herkes kuyruğa girdi

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan 6 bin TL’ye karşılık gelen bir telefon modeli, 3 saat içerisinde 100 bin satışla rekor kırdı.

Nothing, şeffaf tasarımlarıyla tanınan bir marka olarak, yeni alt markası CMF aracılığıyla ilk telefon modeli CMF Phone 1'i piyasaya sürdü.

mediamarkt.webp

Bu yeni cihaz, sadece 200 dolar gibi uygun bir fiyat etiketiyle sunulmasına rağmen Dimensity 7300 işlemci ve 8GB RAM gibi etkileyici özelliklerle dikkat çekiyor. CMF Phone 1, satışa sunulduğu ilk saatlerde büyük bir satış başarısına imza attı ve bu alanda rekor kırdı.

cmf-phone-1-satis.jpg

STOKLARI TÜKENDİ

CMF Phone 1, Nothing'in alt markası olarak, geçtiğimiz Cuma günü Avrupa ve Asya pazarlarında satışa sunuldu ve piyasaya çıktığı ilk üç saat içinde 100 bin adet satış yaparak stokları tüketti.

Bu başarı, orta seviye telefonlar arasında büyük bir rekabet yarattığını gösteriyor. CMF Phone 1, fiyatı 6GB RAM ve 128GB depolama için 191 dolar olarak başlarken, 8GB RAM ve 256GB depolama kapasitesine sahip üst modeli ise 306 dolara kadar çıkıyor.

nothing-cmf-phone-1-telefonu-rekor-satisa-ulasti.jpg

Telefon, 6.67 inç büyüklüğünde Super AMOLED bir ekranla donatılmış olup, bu ekran Full HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunuyor. Ekran, 2000 nit tepe parlaklık ve 240Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip. Ön tarafta, ekranın üst kısmında 16 megapiksel bir selfie kamerası bulunuyor.

Arka kısımda, ana kamera olarak 50 megapiksel sensör kullanılıyor ve yanında 2 megapiksel derinlik sensörü yer alıyor. CMF Phone 1, MediaTek Dimensity 7300 işlemciyle güçlendirilmiş ve 6GB veya 8GB RAM seçenekleri sunuyor. Depolama kapasitesi olarak 128GB ve 256GB olmak üzere iki farklı seçenek mevcut. Ayrıca, cihaz 33W hızlı şarj destekli 5000 mAh kapasiteli bir pil ile donatılmış.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.