200 milyon TL'lik akılalmaz vurgun! Araçlarına kadar almışlar

200 milyon TL'lik akılalmaz vurgun! Araçlarına kadar almışlar

Antalya'da 50 kişiyi 200 milyon lira dolandıran şüpheliler yakalandı.

Antalya merkezli 9 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda, kurdukları kooperatif ile 150 kişiyi 200 milyon lira dolandıran ve çok sayıda gayrimenkul ile araçlarını gasp eden şüpheliler yakalandı.

Operasyonda 48 şüpheli gözaltına alınırken, 3 şüphelinin de cezaevinde olduğu tespit edildi. 7 şüpheli serbest bırakılırken, 34 şüpheli hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol kararı uygulandı. 3'ü cezaevinde bulunan şüphelilerle birlikte toplam 10 şüpheli ise tutuklandı.

aw233405-03.jpg

GAYRİMENKUL İLE ARAÇLARI DA GASP ETTİLER

Operasyon Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından (TCK-220) Çıkar Amaçlı Suç Örgütü Kurmak ve (TCK-158) Nitelikli Dolandırıcılık soruşturmaları kapsamında gerçekleştirildi.

Şüphelilerin, kurdukları kooperatif vasıtasıyla mağdurları dolandırdıkları ve çok sayıda gayrimenkul ile araçlarını da gasp ettikleri belirlendi.

aw233405-01.jpg

3 TUTUKLAMA

Eş zamanlı operasyonda 51 şahse ulaşıldı ve bunlardan 48'i gözaltına alındı. 3 şüphelinin ise cezaevinde olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 7'si serbest bırakılırken, 34 şüpheli hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol kararı uygulandı. 3'ü cezaevinde bulunan şüphelilerle birlikte toplam 10 şüpheli ise tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.