2024 yılının en iyi otomobili belleri oldu! Listenin başındaki model şaşırttı

2024 yılının en iyi otomobili belleri oldu! Listenin başındaki model şaşırttı

Türkiye'de her yıl Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen 'Yılın Otomobili' yarışmasının bu yılki kazananı belli oldu. İşte kıran kırana geçen yarışmanın tüm detayları...

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından 9 yıl önce başlanan ve her yıl 1 kere düzenlenen ‘Türkiye'de Yılın Otomobili’ yarışmasının bu yılki kazananı belli oldu.

Kıran kırana geçen rekabetin yaşandığı yarışmada ülkemizde en sık tercih edilen 7 araç finale kalırken, OGD üyeleri tarafından yapılan puanlamalarla en fazla puanı alan model birincilik tahtına oturdu.

Picture background​​​​​​​

Türkiye’de Yılın Otomobili yarışmasının 2024 yılı kazananı yerli otomobil Togg T10X oldu. T10X, OGD üyeleri tarafından gerçekleştirilen testlerde, teknolojisi, sürüş kalitesi, ergonomisi, yakıt tüketimi, güvenlik özellikleri, araç donanım seviyesi ve fiyat/performans özellikleri gibi birçok konuda rakiplerinden daha fazla puan alarak 2024 yılının en iyi aracı seçildi.

Voltify'dan TOGG T10X kampanyası - PetroTurkPetroTurk​​​​​​​

OGD tarafından her yıl düzenlenen bu yarışmanın tek kazananı Togg T10X olmadı. Yarışmada aynı zamanda, Renault Austral lansmanı OGD tarafından "Yılın Basın Lansmanı" ve Togg Trumore uygulamasıysa "Yılın İnovasyonu" ödüllerine de layık görüldüler. Bununla birlikte "Yılın Tasarımı" kategorisinin kazananı ise Kia EV9 oldu.

Resim

OGD tarafından düzenlenen Yılın Otomobili yarışmasının kazananı olan Togg T10X olması üzerine, Togg’un resmi X hesabından, “Size harika haberlerimiz var. Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin 9’uncu kez gerçekleştirdiği ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ yarışmasında 2024 yılının otomobili T10X oldu. Sektörde birçok ilklere imza attığımız Trumore uygulamamız da yılın inovasyon ödülünün sahibi oldu. Kullanıcılarımızla buluştuğumuz ilk yılda bizi bu önemli ödüllerle buluşturan OGD üyelerine teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.