26 Ocak burç yorumları 'Gökyüzünde kara bulutlar var'

26 Ocak burç yorumları 'Gökyüzünde kara bulutlar var'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 26 Ocak 2024 Cuma gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Bazı Koç burçlarının son birkaç gündür hasta olduklarını, bir kriz anı yaşadıklarını, kendileriyle büyük bir çatışma yaşadıklarını göz ardı etmiyorum; Koç çok gergin ve tedirgin olduğunda, bunun acısını herkesten çıkarma riskiyle karşı karşıya kalır.

BOĞA

Kendinizi ilgi odağı hissettiğiniz ve ilgi odağı olduğunuz bir durum yaşıyorsunuz. En geç mayıs ayına kadar yapılacak bazı seçimleri iyi düşünmemiz gerekiyor, hatta belki iş çeşitlendirmesi bile baskın bir tema olabilir.

İKİZLER

Bu güne baktığımda, geçmiştekilerden daha çok hoşuma gidiyor. Genel olarak duygusal ve duygusal iyileşmeye karşılık gelebilecek psiko-fiziksel bir iyileşmeden bahsedebileceğimizi söyleyebilirim.

0-8.jpg

ASLAN

Ay burçta. Cuma ile Pazar arasında birçok kişi aşkı yeniden keşfeder; Ocak ayının ilk iki haftasının duygusal açıdan ilgisiz, başkalarıyla ilişkilerde belirsiz geçtiğini biliyoruz ve bu nedenle artık daha iyi hissetmek, çözüm aramak için bir sistem benimsemeniz doğru.

BAŞAK

Şubat ortasına kadar iyi haberler gelebilir. Büyük bir gökyüzüne sahip olduğumuzda kendimize neyi nasıl yapacağımızı bildiğimizi sormalı ve kendimizi buna göre ortaya koymalıyız. Aşksız kalanlara bakmalarını, bir ilişkiyi bitiremeden değiştirmeye devam edenlere ise başka bir şey düşünmelerini tavsiye ederim.

TERAZİ

İşyerinde ve ötesinde birçok gerilim yaşandı. Bazı burçlar bir tür küçük duygusal fırtına yaşıyor, sakin kalmak isteseler bile üstesinden gelinmesi gereken çok fazla sorun olduğunu hissediyorlar. İşler olması gerektiği gibi gitmiyor gibi görünüyor. Bu hafta sonu size biraz daha garanti verebilir, olumsuz şeyleri düşünmemeye çalışın, iyimserlik sahneye hakim olmalı.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

AKREP

Kendinizi hayal etmediğiniz şeyleri yaparken bulacaksınız, Şubat ortasına kadar bir bağlılığın baş kahraman olarak geri dönmesi muhtemeldir, işyerinde ve ötesinde iyi bir eylem olasılığı olacaktır; diğer yandan ek güvensizlikler geliştirmişsinizdir.

YAY

Hafta sonu büyüyor. Cuma ve Pazar arasında, burçta doğanların çoğu daha güçlü olduklarına dair net bir farkındalığa sahip olacaklar ve bu sadece bir sansasyon değil, bir gerçek.

OĞLAK

Çok güzel bir gökyüzü, Venüs burçta, Jüpiter ve Merkür lehine. Sizden yapmamanızı istediğim tek şey mesai saatleri dışında kalmanız çünkü bu gece ile Pazar arasında birisi kendini biraz daha yorgun ve gergin hissedebilir.

scale-1200.png

KOVA

Muhalefetteki Ay günün planlarını değiştirebilir, bu aynı zamanda birçok gezegenin burçtan geçeceği ay olan Şubat ayı açısından da bir toparlanma gökyüzüdür. Hafta sonu, tüm Kova burcunun azalan fiziksel formunu geri kazanmasına yardımcı olur ve sevme arzusunu artırır.

BALIK

Ailede çözülmesi gereken sorunlar varsa yarına kadar konuşmanızı öneririm. Aslında Pazar sakin bir gün olacak. Ancak artık Ocak ayının başındaki düşmanca gökyüzüne sahip değiliz, yeni bir şey var, Şubat ayı bir onay ayı olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.