25 Ocak burç yorumları 'Dolunay aslan burcunda'

25 Ocak burç yorumları 'Dolunay aslan burcunda'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 25 Ocak 2024 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Yorucu ya da çelişkili günler geçiriyor olabilirsiniz çünkü pek çok şeyi yoluna koymak zorunda kalıyorsunuz, bu da düşüncelerde ve çalışma ortamında karmaşaya sebep oluyor. Sizden provokasyonlara karşı dikkatli olmanızı rica etmeliyim, eğer anında sağlamlık veya onay arıyorsanız, yapıcı olmalısınız.

BOĞA

Açıklığa ihtiyacınız var, Venüs, Mars ve Jüpiter aktif, sizi ani ve pek de hoş olmayan durumlardan korumak için bir tür koruyucu kalkanı temsil ediyorlar. Harekete geçmek için belirlenmiş bir zamanımız var, çünkü Mayıs ayına kadar komplikasyon yaşayanlar bile yeterli yanıtlar vermek zorunda kalacaklar ve bu nedenle zorlu bir dönem sizi bekliyor.

İKİZLER

Yaşamınızın bir dönemi sona eriyor ve geçmişte olduğundan kesinlikle daha özgür olan bir başka dönem başlıyor. Mevcut durum özeldir, geçmişe göre farklı ihtiyaçlardan yeni projeler doğar, sizin yaratmadığınız ama çevrenizdekilerin sebep olduğu sorunların üstesinden gelmeniz tavsiye ediyorum.

0-8.jpg

YENGEÇ

Kişisel konuların dikkatli bir şekilde çözülmesi gerekecek, zor bir burç değil ama Şubat ayının ikinci yarısında aşılacak sınırlar içeriyor. Bu nedenle bu burcun anlamı, Ocak sonu ile Şubat başı arasında yaşayabileceğiniz karmaşık anlara, tamamen anlaşılabilir ancak akıllıca yönetilmesi gereken tereddütlere karşı sizi uyarmaktır, aksi takdirde kaosa yol açma riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

ASLAN

İş sorunlarını çözmeniz tavsiye edilir, bugünden Şubat ortasına kadar temkinli bir tutumun sürdürülmesi önemlidir, "savaşçı" ruhunuzun sıklıkla kontrolü ele aldığını anlasam bile, dikkat çekmemenizi öneririm.

BAŞAK

Onlar yeniden doğuşun yıldızları, geçen yıl bir kriz anı yaşayan herkese şunu özellikle söylüyorum; her değişiklik meşrudur, tam tersine... Bazı sorunların tam da sürdürülmesi imkansız olanı sürdürmek istemenizden, gitmekte özgür olmak isteyenleri elinizde tutmak istemenizden kaynaklandığını fark ettiniz.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

TERAZİ

Her şey tersine gidiyormuş gibi göründüğü için sinirlenmek kolaydır ama gerçekten öyle mi? Belki bu günlerde her şeyi biraz fazla ciddiye alıyorsunuz, artı olarak her zaman mükemmel olmayan bir fiziksel durum; tabi ki bunlar hipotez, mottom hep aynı: "İnanma, doğrula!".

AKREP

Finansal konuların halledilmesi gerekiyor, karşıttaki Jüpiter bir süredir açıkça konuşuyor. Otoriteyle çatışmalara dikkat edin, kim sorumlu olursa olsun belli bir projeye devam edip etmemeyi merak edecek ve bu konuyu Mayıs ayı sonunda daha detaylı konuşacağım.

YAY

İşte, özellikle bağımsız ve girişimci bir işi olanlara daha fazla kaynak getiren geçerli bir an; Yılın ilk yarısının ikincisinden daha iyi olduğunu hatırlamak her zaman iyidir, bu nedenle hemen harekete geçmek en iyisidir.

scale-1200.png

OĞLAK

Sizin lehinize birçok gezegen var, profesyonel ve çalışma yaşamınızda başrol oyuncususunuz. Geriye hala çok çaba kalıyor ama bu konuda fazla çaba göstermeyen Oğlak burcunu tanımıyorum, belki de burçtaki tek kayıtsız insanlar sevilmeyen bir işi yapanlardır.

KOVA

Haberler olacak, bu dönemde meşgul olmak önemli diyebilirim, astrolojide Plüton sosyal düzeyde yenilikleri temsil eder ve izlenecek yeni bir yolu, iş düzeyinde ileriye götürülecek farklı stratejileri gösterir. Koşullara uyum sağlamak güzel, mayıs ayına kadar belirli bir iş türünün kapanacağını, farklı bir işbirliğinin olacağını ve bunun kaderden veya belirli yükümlülüklere karşı hoşgörüsüzlüğe dayalı kişisel bir tercihten kaynaklanabileceğini düşünüyorum.

BALIK

Ocak ayının sonuna, ay başında hayal ettiğinizden daha sakin bir şekilde geldiniz, diğer şeylerin yanı sıra bu astral durum, güzel bir aşk sohbeti yapmak isteyenler için önemlidir. Venüs, onları arayanlara hoş gelen yeni hikayelerin veya entrikaların süresini garanti eder; uzun vadeli ilişkilerde partnerin ihtiyaçlarını da karşılamak daha iyidir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.