19 Ocak burç yorumları 'Artık kabuğunuzdan çıkma zamanı'

19 Ocak burç yorumları 'Artık kabuğunuzdan çıkma zamanı'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 19 Ocak 2024 Cuma gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Başkalarına karşı ulaşılabilirliğinizi artırın. Bu gökyüzünde bulduğum şey sadece gezegensel düzeyde büyük bir uyanış değil, aynı zamanda büyük bir kurtuluş arzusudur. Başarınız, en karmaşık durumlarla karşılaştığınızda hayır dememenizden, daima öne çıkmanızdan gelir. Yalnızca ayın sonunda bir duraklama olacağını, ancak bunun çalışma ilişkilerinde bir tür gerekli incelemeyi ilgilendireceğini, dolayısıyla Şubat ortasına kadar bazı referansların değişebileceğini veya bir anlaşmanın yeniden onaylanması zorunluluğunu hissedeceğinizi düşünün.

BOĞA

Etrafınızdaki insanlar size ne yapmanız gerektiğini söylemeye devam ederse iyi bir denge kurmanız kolay değildir, çünkü sizin inatçı, manipüle edilmesi zor bir insan olduğunuzu bilmeleri gerekir. Doğru olan, durumu mali düzeyde değerlendirmektir: İstediğiniz her şeyi bekleyemezsiniz, ancak orada olanlarla uğraşmanız gerekir.

İKİZLER

Birkaç gündür sizi tedirgin eden gerilimlerle doluydunuz. Bu, yılın bir sorun hakkında düşündüğünüz bir kısmıdır ya da çalışıyorsanız muhtemelen bazı anlaşmazlıklar olabilir, belki de sadece yanlış olan her şeyi ileriye taşımak için aşırı çaba sarf etmeniz muhtemeldir.

1651026933-news-b.jpeg

YENGEÇ

Bugünlerde yapma arzusu ve yaratıcılıkta hiçbir eksiklik yok. Ufukların açılması ve önemli bir konunun önündeki engelin kalkması muhtemeldir. Belirsiz olan tek taraf aşk hayatıyla bağlantılı olabilir ve burada ilişkide sorunlu bir dönemden geçen herkesi uyarıyorum çünkü 23'ünden itibaren bazı zorluklar yeniden belirginleşecek.

ASLAN

Venüs olumlu ama bu, özellikle Aralık ayında geçmişteki hüzünlü aşk hikayelerini ve aşk hayatını etkileyen sorunları unutmak için yeterli olabilir mi? Belki hayır, çoğu kişi için iniş çıkışlar, kapanmalar ve açılmalar dönemi yaşandığını ve bu duygu dalgalanmasında istihdam sektörünün oldukça güçlü bir etki yarattığını biliyoruz. Bunun nedeni, aniden kendinizi değerinizi kanıtlamak zorunda bulmanızdır; Hayatta sınavlar asla bitmez.

BAŞAK

İşyerinde önünüze çıkmaya çalışanlara karşı mücadele ediyorsunuz: Bir şekilde sizi yenmek isteyen rakipleriniz var ama bu günlerde güçlüsünüz, bu gerilimleri ve bu insanları umursamayabilirsiniz bile. Ocak ayının başından bu yana aşk ikinci plana atıldı. Bir kişiyle birlikte yaşıyor ve iyi geçiniyor olsanız bile, düşünceleriniz çoğu zaman başka yerlerdedir. Ancak bu durumun böyle olması normaldir.

scale-1200.png

TERAZİ

Bu zamanı dikkatli bir şekilde planlamalısınız. Bir insanı sevdiğinizde korumacı olursunuz, neredeyse her gün bahsettiğim doğuştan gelen adalet duygunuz, sizi kendini savunamayanları savunmaya iter; risk şu ki endişeleneceksiniz, yorulacaksınız ve onların teşekkür ettiğini bile duyamayacaksınız!

AKREP

Bir an çalkantı yaşıyorsunuz. Gerçekte çok fazla şey yapmak istiyorsunuz, kendinize projeler kurmaya söz veriyorsunuz ve sonra bunları yapma zamanı geldiğinde onları erteliyor, tembelleşiyor veya kendinizi mükemmel durumda hissetmiyorsunuz. her zaman gecikmenizin bir nedeni vardır; Bugün gereksiz ilgisizlik getirebilecek Ay karşıtlığına yer vermeyin.

YAY

En azından sizin bakış açınıza göre, iyi çalışmayan insanları azarlamalısınız; bazı günler huzuru bulamazsın. Bu duygu, el freni çekiliyken bir arabayı çalıştırmanın verdiği duygudur. Tüm yükümlülükleri yerine getirmenin daha zor olduğunu düşünen kişilerin hayatında kıvılcımlar ateşlenebilir ve bu nedenle aşkta ve işte her şey daha karmaşık görünecektir, istediğiniz gibi davranamazsınız veya bir şeylerin yolunda gitmediğini hissedersiniz evet, kötü çalışan var ama sonuçta buna yüz çeviren siz oluyorsunuz.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

OĞLAK

Tartışmalardan uzak durmalısınız. Bunun zor olduğunu biliyorum çünkü onları harekete geçiren siz değilsiniz, ancak bunu tam olarak hatırlamanız gerekir çünkü bu dönemde bir dalganın zirvesindesiniz, hala güçlüsünüz ve bazı insanlar sizin hata yaptığınızı görmek istiyor ve tabii ki siz de onlara bu tatmini yaşatmayacaksınız!

KOVA

Şu anda yaşananlar gelecek için bir referanstır. Bir savaş verdiniz, kazanıyorsunuz ve bu aynı zamanda duygular için de geçerli: buluşmalara yardımcı olan ve 16 Şubat'tan itibaren bir aşkı onaylayan Venüs sayesinde, aşırı, yeni ve ilgi çekici aşklar doğabilir. Ulaşılamaz görünse bile hedefi gözden kaçırmamalısınız.

BALIK

Birkaç haftadır hayatınızda rahatsızlık yaratan bir tür melankoliden kurtulmanız gerekiyor. Aşkta mesafeler olduğuna ve en aşık çiftlerin bile yetişmesi gerektiğine inanmaya devam ediyorum; ayrılmış insanlar bununla uğraşmak zorundadır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.