18 Ocak burç yorumları 'Bugün şans sizden yana'

18 Ocak burç yorumları 'Bugün şans sizden yana'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 18 Ocak 2024 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Aksiyona hazırsınız. Bu gökyüzünde, birkaç gündür bu ivmeyi, geçen yıl sadece ima edilmiş gibi görünen bu kararlılığı fark ettiniz. Gerçekte hâlâ çözülmesi gereken pek çok sorun var ama işin güzel yanı, seni her şeye duyarlı buluyorum. Şu anda yararlı bir şeyler planlamaya başlamak her zamankinden daha önemli.

BOĞA

Burcun ilginç yanı sahip olduğu şeyle bir şekilde barışık olmayı başarmasıdır. Bu açıdan sen bilge bir insansın. Şu anda küresel durumu analiz ettiğimde büyük bir haber olmadığını, yeni açılan bazı anlaşmazlıklarla uğraşmanız gerektiğini söyleyebilirim. Maksimuma ulaşmamış olsa bile önemli olan aşkta ve ilişkilerde bile iyi hissetmek için minimuma sahip olmaktır. Ne yazık ki hala çözülmesi gereken bazı para sorunları var. Yatırım yapmak isteyenlere sabırlı olmalarını ve doğru kişilere danışmalarını tavsiye ederim.

İKİZLER

Bu dönemde daha enerjik ve güçlüsünüz. Umarım seveceğiniz bir kişi vardır, umarım önemli duygusal referanslarınız vardır, çünkü bu Ocak ayındaki gökyüzündeki yıldızlara ve özellikle de Aralık ayındaki yıldızlara bakılırsa, aşk istikrarlı bir referans değil. Elbette herkesin kendi burcu vardır ve ben her zaman "inanma değil, doğrula" tavsiyesinde bulunurum, ancak eğer aşkta zorluk yaşayanlardansanız, kimsenin desteğini beklemeden, artık kesin olarak yola devam etmenin zamanı gelmiştir. Ve sonra birdenbire tutkuyu yeniden keşfedebilen yalnız kalplere de yeşil ışık yakılıyor.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Mars'ın size karşı geçişinin neden olduğu belli bir temel sinirlilik var ama aynı zamanda sorunların üstesinden gelmek için büyük bir irade de var. Geçmişte bir kişi veya belirli bir durum sizin için büyük zorluklar yarattıysa, kısa süre sonra kendinizi bundan kurtarabileceksiniz. Zaten seçimler yaptınız ve bu ayın sonunda bazı gereksiz ilişkilerden kurtulmak daha da kolay olacak. Bir projeye veya programa başlayan herkes, küçük aksaklıkların ve hiçbir şeyin yolunda gitmediği günlerin üstesinden gelerek ilerleyebilecektir. Biraz daha sabırla Şubat ortasından itibaren memnuniyet sıkıntısı yaşanmayacak.

ASLAN

Aslan burcunda doğanların çoğunluğu için dönemin asıl sorunu ekonomik niteliktedir. Hatta parası ve şirketi olanlar bazı anlaşmaların yapısını değiştirmek zorunda kalmış, yeni ittifaklar oluşturulmuş, projelerde veya bazı programlarda çalışanlar geçen yılın Şubat ayından bu yana birkaç kez yer ve çalışma arkadaşı değiştirmişler. Artık bazı günler diğerlerinden daha yorucu görünse bile, durumu değerlendirme ihtiyacının olması normaldir.

BAŞAK

Burada işleri iş düzeyinde iyi organize etmeye çalışmalısınız çünkü çok şey yapabilirsiniz ama etrafınızda her zaman her şeyi altüst eden, sizi takip etmeyen insanlar varsa o zaman işler başa çıkmak için sorunlu hale gelebilir. Yorgun ve gergin göründüğünüz günlerdir, önemli olan hedefinize ulaşmaktır, ay sonundaki yıldızlara bakılırsa hiçbir sınır yoktur, tam tersine. Büyük bir beceriklilik ve bir şeyler yapma arzusuyla, Ocak ayını büyük bir ekstra tatminle bitirebileceksiniz.

burclar.jpg

TERAZİ

İnişler ve çıkışlar normaldir, özellikle fiziksel anlamda ağır bir dönemden çıkıp astrolojik bir yenilenme durumuna doğru ilerliyorsunuz. Bu da Ocak sonu ile Şubat başı arasında bazı anlaşmaların değişebileceği, sabrınızın bazı açılardan sınırlı olacağı anlamına geliyor. Her zamanki gibi fiziksel gücümüzü yeniden kazanmamız gerektiğini hatırlatırım, 2023 yazında yaşanan tatsız bir olaydan dolayı hala hasta olanlar var. Aşk konusunda krizdeki çiftlerden her şeyi olduğu gibi kabul etmemelerini rica ediyorum, aksi takdirde ayın 23'ünden itibaren anlaşmazlığa düşmek daha kolay olacaktır.

AKREP

Sizinki, bu günlerde tekrar yoluna girmeye başlayabilecek işaretlerden biri. Bunlar aşk ilişkileri için de iyi günler: Eğer bir kişi duygularınıza karşılık veriyorsa veya bir süredir devam eden güzel bir hikayeniz varsa, hafta sonu günleri bir referans noktası olacaktır, yani Pazar. Belirli girişimleri yeniden başlatmak için yararlı olacak itici gücü vermeye hazır, geçerli bir dönemdir.

YAY

Siz bir yenilikçisiniz, bir öncüsünüz, bu yüzden başkalarının takip edeceği yolları aydınlatıyorsunuz; Ara sıra birisi işlerinize anahtar sokmaya çalışırsa ya da isteklerinizde biraz fazla iddialı olduğunuzu düşünürse şaşırmamalısınız. Bu astrolojik durum geleceğe dair iyi umutları besliyor. Yılın ilk yarısı ikincisinden daha iyi olduğundan, gerekirse bir anlaşma veya sözleşmenin onaylanması uygun olacaktır.

burc.jpg

OĞLAK

23'ünden hemen sonra Ocak çok ilginç geçecek, savaşların kazanılması bekleniyor, bu zamanda fikir birliğine varmak kolay. Bu gün aynı zamanda aşkta bir artış bulmak için de faydalıdır. O halde şunu da söylemeliyim ki, eğer ailede sorunlar yaşanmışsa, hatta mal ve ev düzeyinde bile gerginlikler yaşanmışsa, 10 Şubat'a kadar güzel haberlerin gelmesi muhtemel.

KOVA

Bu 2024 yılında mümkün olduğu ölçüde eski durumları bir kenara bırakıp hayatınızı değiştirmek istediğinize karar verdiniz. Herkes hareket edemez, hayatını değiştiremez, ancak yenilik yapma arzusu oradadır, özellikle de aynı monoton işi çok uzun süredir yapıyorsanız; Büyümek, yeni deneyimler kazanmak istiyorsun.

BALIK

Birçoğu aşka dair düşünmek için bir duraksamadan çıkıyor, Ocak ayının başının zor olduğunu anlattım. Elbette herkes ayrılmadı, ancak kalpte belirli bir fiziksel veya psikolojik mesafe kaldı. En büyük zorluklar Başak ve İkizler ile ilişkilerde ortaya çıkar. Önemli olan geleceğe bakmaktır, biliyoruz ki siz köklerinize bağlı bir insansınız ve bu nedenle geçmişe bağlı durumları düzeltmeden gelecek hakkında düşünmek mümkün değil.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.