24 Ocak burç yorumları 'Onlara bugün dokunmayın ! adeta ateş püskürtüyorlar'

24 Ocak burç yorumları 'Onlara bugün dokunmayın ! adeta ateş püskürtüyorlar'

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 24 Ocak 2024 Çarşamba gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

24 Ocak'a geldik ve bunun hareketli ve ateşli bir dönem olduğunu söylemek yeterli değil, kesinlikle ateşli doğanıza yakışıyor! Tek isteğim, telaşa ve varma hevesine kapılmamak; 16 Şubat'tan önce çok az şey başarıldı ve önümüzdeki üç hafta içinde, etrafınızdaki bazı insanların sadık görünmemesinden veya bazı ikinci düşüncelerden korkmanızdan kaynaklanan bir anlık rahatsızlık bile yaşanabilir. Veya anlaşmanın yenilenip yenilenmeyeceği henüz belli değil.

BOĞA

Şu anda elverişli bir Venüs var, krizdeki çiftlerde Boğa burcunun sorumlu olduğu söylenebilir; bu gökyüzü yalnız kalpler için şehvetli bir sevgiyi tercih eder, krizde olanlar, bir süreliğine uzaklaşma pahasına da olsa kendi isteklerini dayatma fırsatına sahip olacak ve yansıma için sözde duraklamaları tercih edecektir.

İKİZLER

Şu anda huzurlu bir aşkı deneyimlemeniz ve kaybolan huzuru bulmanız gerekiyor; Geçen yılın sonunda ne olduğunu merak ediyorum, çünkü Kasım ve Aralık ayları arasında bazı romantik ilişkiler bir kriz anı yaşadı, bazıları ise yanında biri olsa bile hala şaşkın veya yalnız hissediyor. Aşkı arayanlar kendilerini sevdirmeli, bugünden itibaren Venüs karşıt konumda değil, Şubat ayının ikinci yarısında daha da güçlü bir şekilde karşımızda olacak.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Bu dönemde sabırlı olmanızı, rahatlamanızı ve gerekeni yapmanızı öneririm; Sınırlı bir süre için temkinli olmak iyidir, yani şu andan şubat ortasına kadar, işleri akışına bırakmak daha iyi olacaktır.

ASLAN

Aşk hayatta önemlidir ama önümüzdeki Şubat ayında zaten krizde olan çiftlerin kesin bir giriş veya çıkış yaşayabileceğini hatırlıyorum; Aslan, sevdiği insanlara karşı sabırlı ve aynı zamanda cömerttir, ancak insanların abarttığını veya çok fazla beklenti içinde olup her şeyi olduğu gibi kabul edenlerin olduğunu fark ettiğinde sinirlenir.

BAŞAK

Birçoğu son aylarda meydana gelen kapanışlar veya beklenmedik değişiklikler nedeniyle yorgun veya endişeli, küskün, cesareti kırılmış hissediyor; Satürn'ün karşıt açıda olması yeni bir yaşam lehine duraklama getirmesi kaçınılmazdır. Ama acı geçmişlerini unutmak isteyenler ya da zarar veren insanlar için bu gökyüzü belirleyicidir.

ekran-alintisi-001.jpg

TERAZİ

Bu ayın sonu ile Şubat başı arasında gezegenlerin ani geçişi, her zaman başa çıkılması kolay olmayan durumları beraberinde getiriyor, birçok Terazi sabahları sanki uyumamış gibi yorgun uyanıyor ve belki de durum tam olarak böyle! Bazı durumlarda bu yorgunluk haklı görülebilir çünkü yapılacak çok iş vardır, çok fazla taahhüt ve sorumluluk her zaman üzerinizden atılamaz.

AKREP

İşte büyük duyguların kurbanı ve yaratıcısı olan bir burç olan Akrep, duyulardan beslenir, bazı anlarda çok sinirlenir, bazı anlarda ise abarttığını fark edip geri adım atar; Elbette mevcut duygular net değil, aşkın nasıl gittiğini de anlamamız gerekiyor, çünkü son birkaç haftanın provokasyonları ilişkide olumsuz bir sonuç doğurduysa, belki de sadece içsel olarak değil, dengeyi bulmak daha iyi olacaktır.

YAY

Yeni bir şey kurmak iyidir, bilirsiniz ki zamanla her zaman yeni fikirler geliştirirsiniz, bir projeye hemen başlayamıyorsanız yine de kazandıran fikirler geliştirmeniz gerekir; kısacası rutin size göre değil! Umarım yanınızda doğru eşiniz veya sizi seven biri vardır, çünkü sizi kontrol altında tutmaya çalışan veya duygularınızı sınırlandıran biriyle karşı karşıyaysanız tartışma riski yüksek olacaktır; bugün gökyüzü sevmek ve yenilik yapmak için geçerlidir.

burccc-001.jpg

OĞLAK

Ev önemlidir, iş zordur, Oğlak toprak burcudur, dolayısıyla yapıcıdır, gelecek için sırtını kollamış gibi hissetmek ister; Bazen bazı insanların beceriksizliğiyle çatışan iyi dozda bir yaratıcılık eksikliği söz konusu değil ve sonuç olarak artık ortak ve işbirlikçi olan ve olacak kişileri dikkatli bir şekilde seçmek gerekiyor.

KOVA

Sabırsızlığın hakim olması gerekiyor, bu burçta doğan bazılarının kendilerine işlerin iyi gittiğini ve sonuçta işin tatmin edici olduğunu söylemeye devam ettiklerini anlıyorum ama kendinize yalan söyleyemezsiniz; yanlış giden bir şeyler var ve yanlış, ilgisiz yönetilen, anlayışsız patronlar yüzünden sürdürülmesi zor olan projelerden devrim yapma, değişme, hatta uzaklaşma isteği artıyor; Geçen yıldan bu yana rol değiştirmek zorunda kalanlar bile var. Bugün aşk zafer kazanmalı.

BALIK

Zamanın centilmen olduğunu biliyorsunuz ve aslında Ocak ayı bazı açık sorunlarla zor bir şekilde başladı, oysa şimdi daha fazla şeyin çözülebileceği görülüyor, en azından geleceğe dair daha net bir vizyonumuz var. Bu ayın sonu ile Şubat başı arasında başarıya ulaşmak için çeşitli fırsatlar olacak; kendi işi olan veya ara sıra durumlara güvenebilenler daha fazlasına sahip olacaklar.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.