27 Temmuz burç yorumları! Bugün Venüs ışıldayacak

27 Temmuz burç yorumları! Bugün Venüs ışıldayacak

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 27 Temmuz 2024 Cumartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Çözülmemiş sorunlardan doğabilecek sorunlar ve kaygılar hakkında çok fazla düşünüyorsunuz. Aksiliklerin moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Şu anda proaktif olmakta fayda var. Birkaç ay içinde eski hikayelerin yeni ve önemli ilişkiler lehine sonuçlanacağı göz ardı edilemez. Kesinlikle aşkta bu bir değişim dönemidir; Bir hikaye tanımlamak isteyenler bunu yapabilir, birlikte yaşamak ya da evlenmek isteyenler de var. Ay'ın iyi yönüne güvenebilirsiniz. Hoş karşılaşmalar.

BOĞA

Bu dönemde hesaplamalarınızı iyi yapmanız gerekecek. Geçmişle ilgili çok fazla masraf var, bir para talebi alacaksınız veya karşılamak zorunda kalacaksınız. Uzun süredir devam eden bir dostluk daha fazla dikkat gerektirecektir, ilişkiler bir dönüm noktasındadır. Aşkta yıldızlar bazı üzücü geçmişi unutmanıza izin verir. Duyguların gezegeni Venüs burcunuza uygun olmaya devam ediyor, bu nedenle bazı kötü deneyimler silinebilir. Biz görerek yol alıyoruz, Ağustos duyguların ayı olacak.

İKİZLER

Engellemenin kaldırılması veya bir an önce çözülmesi gereken bazı iş sorunları hakkında düşünüyorsunuz. Jüpiter koruyucu bir kalkandır, güvenliğinize yönelik bir kapanma veya saldırı olsa bile ayaklarınızın üzerine düşmenizi sağlar. İyi bir ruh halindesin. Aşk için bu günlerde doğrulamaya izin verin. Biraz dengeye ihtiyaç var. Bazı tartışmaları unutmak en iyisidir, bu her zaman haklı olduğunuz anlamına gelmez.

En gergin ve sinirli burçlar belli oldu! 5 burç her an sinir patlaması yaşıyor

YENGEÇ

Duygular çok değerlidir ama bugün bir şeyler ters gidiyor. Kendinizi mükemmel durumda hissetmiyorsunuz, ruh haliniz en iyi durumda değil. Vücudunuza değerli bir eşya gibi davranmayı unutmayın; pek çok şey yaparsınız ve desteğe ihtiyacınız olduğunu unutursunuz. Aşkın önemli ve somut ilişkileri deneyimleme arzusu yolunu buluyor. Eğer karmaşık bir hikaye yaşıyorsanız, ne kadar ileri gideceğini görmek için ipi çeken siz olacaksınız. Kalbinizin daha fazlasına ihtiyacı olduğunu hissederseniz kırılması kaçınılmazdır.

ASLAN

Venüs hâlâ burçta. Kalp buluşmaları ilginçtir, Ay kişiliğinizi güçlendirir. Geçmişte kötü bir şekilde ortaya çıkan durumlar bile sizin kötü niyetinizden değil, sizi tam olarak anlamayan insanların tavırlarından kaynaklanmıştır. Bir kişiden hoşlanıyorsanız, yeni keşfedilen bir tutku dönemi planlamaya başlayın. Yeni bir tatmin arıyorsunuz: bir hasat dönemi ve çok geçmeden başarı nihayet başlıyor. Yapabileceklerinizin ve nasıl yapacağınızı bildiğinizin sınırları dahilinde, çok şeye sahip olacaksınız. Akşam saatlerinde iyileşme.

BAŞAK

Havada gerginlik var, sonbahara bakıldığında iş projeleriyle ilgili. Dikkatli olun çünkü Merkür burcunuza giriyor, bu yüzden bu günlerde ne yapacağınızı anlamanız veya geleceğiniz için önemli olan bazı insanlarla bir toplantı düzenlemeniz gerekeceğini göz ardı etmiyorum. Hafta sonu bile bu açıdan avantajlı olacaktır. Aşkta yıldızlar, eğer kalbiniz yalnızsa karşılaşmaların artmasını tavsiye eder. Başka vesilelerle de yazdığım gibi, Ağustos, Venüs'ün burçta olduğu bir vahiy ayı olacak.

TERAZİ

Yapılacak ilk şey fiziksel gücü yeniden kazanmaktır. Bu gün karşıt ay ile başlıyor, geçmişe bağlı eski gerginliklerin veya endişelerin geri dönmesini istemem. Hayatınızda bir şeyler değişiyor: Geçen yıl kesin görünen her şey artık kesin değil. Yararsız durumlardan vazgeçildi ve iç huzuru bulmaya çalışıyorsunuz; Jüpiter'in Mars'la birlikte lehine olması, kendinizi savunmak için yeni fırsatları deneyimleme arzusunu artırır. Yeni teklifleri küçümsemeyin.

astroloji4.jpg

AKREP

Temmuz duyguları açığa çıkaran bir aydır ve Ağustos daha da fazla olacaktır. Yakın zamanda belli bir noktaya kadar güvenebileceğiniz bir kişiyle karşı karşıya olduğunuzu fark ettiğinizi göz ardı etmiyorum. Her durumda, bir ilişkiyi sorgulamadan önce gelecek aya kadar bekleyin. Yapılacak işlerin çokluğundan, iklimden bu aralar yorgunluk var. Bir şeyin açıklığa kavuşturulması gerekiyorsa hiçbir şeyi Pazar gününe ertelemeyin. Her şey biraz daha sabır gerektiriyor.

YAY

Bu dönemde ortaya çıkan projelerin dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor. Jüpiter'in muhalefeti göz önüne alındığında çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırmanıza gerek yok. Sırf değişmek, geçmişte olduğundan farklı şeyler yapmak için çok ağır olan taahhütleri kabul edebilirsiniz. Ağustos ayında komplikasyonları önlemek için sizi sevenlere karşı son derece samimi olmalısınız. Önümüzdeki ayın yeni ilişkiler açısından da dikkatli yönetilmesi gerekecek. Yarı zamanlı ilişkilerde daha ileri görüşlü olanlar, uzun süredir bir çift içinde olanlar ekstra bir teşvik almak isterler.

OĞLAK

Duygular için ağustos ayına odaklanın, bir sonraki ayın ilk günlerinden itibaren keyifli tatiller planlayın. Bugün fiziksel açıdan biraz dikkatli olmak gerekiyor, yüzleşilecek çok fazla gerilim var. Bu Cumartesi temkinli yaşanmalı ama yarın gerginlikler dinecek. Aşk ve dostluk ilişkilerine daha fazla zaman ayırmalısınız. Birçoğunun başına fiziksel olarak güzel ama zihinsel açıdan daha az ilgi çekici gelen bir kişi gelebilir. Bir kez olsun mantığı değil içgüdüyü takip etmeliyiz.

astroloji2345.jpg

KOVA

Ay'ın olumlu olmasıyla başlıyoruz, keyifli bir şekilde düzenlenmesi gereken bir cumartesi. İmkanı olanların dışarı çıkması, küçük bir gezi ya da arkadaşlarıyla buluşması planlanıyor. Cumartesi Pazar'dan daha iyi görünüyor, bu nedenle ne yapılması veya söylenmesi gerekiyorsa ilerlemek daha iyi olacaktır. Venüs karşıt açı yaptığında, artık ortaya çıkan aşklar yarı zamanlı olarak tanımlanırken, uzun vadeli ilişkilerde can sıkıntısının ortadan kaldırılması gerekir.

BALIK

Bu günlerde bir iş meselesinden endişeleniyorsunuz. Merkür'ün karşıtlığı ve Jüpiter'in karşıtlığı tam olarak bu artan çalkantıyı temsil ediyor. Yeni bir programa başlayacak olanlar daha da tedirgin, biraz daha güvence almak istiyorlar, harekete geçebilecek olanlardan doğrudan müdahale isteyecekler. Bir ilişkinin dinginliğini önemsiyorsanız aşktaki gerilimleri serbest bırakmayın. Bu akşamdan itibaren konuşurken de dikkatli olmanız gereken bir aşama başlıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.