30 Ağustos'ta o yollar kapatılacak. Yola çıkacaklar aman dikkat

30 Ağustos'ta o yollar kapatılacak. Yola çıkacaklar aman dikkat

İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenecek olan kutlamaların provaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı provaları pazar günü Vatan Caddesi'nde gerçekleştirilecek. Pazar günü sabah saat 06.00'dan prova bitimine kadar bazı yollar trafiğe kapatılırken, vatandaşların mağdur olmamaları için alternatif güzergahlar da belirlenmiş durumda.

Picture background

Buna göre, Adnan Menderes Bulvarı'na (Vatan Caddesi) gidiş ve gelişler trafiğe tamamen kapatılırken, yine bulvara D-100 kuzey ve güney yön ve Edirnekapı ile 10. Yıl, Oğuzhan, Sofular, Halıcılar, Akdeniz ve Akşemsettin Caddelerinden, Keçeci Meydan Sokak'tan girişlere de izin verilmeyecek. Ordu Caddesi ve Atatürk Bulvarı'ndan da Vatan Caddesi'ne girişe izin verilmeyecek.

Picture background

Ayrıca, Hal Yolu güneyden gelip Vatan Caddesi girişleri ile bulvara çıkan tüm cadde ve sokaklar araç trafiğine tamamen kapatılacak, Tatlıpınar, Kaleboyu ve Sulukule Caddelerinden de Vatan Caddesi'ne katılım sağlanamayacak.

Picture background

Valilikten yapılan açıklamaya göre, vatandaşların provaların devam ettiği süre boyunca mağdur olmamaları için alternatif güzergahlar da belirlendi. Sürücüler alternatif güzergah olarak Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, D-100 kara yolu, O-3 hal yolunu kullanabilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.