30 yıldır görev yapan öğretmenin en üzücü günü

30 yıldır görev yapan öğretmenin en üzücü günü

30 yıldır görev yapan Sınıf Öğretmeni İsrafil Tekin, karne gününde mesai arkadaşları, öğrenciler ve veliler tarafından duygusal bir veda töreniyle uğurlandı.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 30 yıldır görev yapan Sınıf Öğretmeni İsrafil Tekin, karne gününde mesai arkadaşları, öğrenciler ve veliler tarafından duygusal bir veda töreniyle uğurlandı.

Sorgun Yeşilyurt İlkokulu'nda 30 yıl boyunca öğrenciler yetiştiren İsrafil Tekin, meslek hayatına veda etti. Görev yaptığı okuldan sevgi koridoru arasında alkışlar eşliğinde uğurlanan Tekin'in vedası duygusal anlara sahne oldu.

Karne gününde öğretmenler, veliler ve öğrencilerin oluşturduğu sevgi koridoru altında okulun bahçesine kadar gelen Tekin, burada minik öğrencilerin sevgi gösterileri ve tezahüratları ile karşılaştı. Bu duygusal anlar, Tekin'in göz yaşlarına boğulmasına neden oldu. Meslektaşları da Tekin'i alkışlarla uğurlayarak emekliliğe adım atmasına veda etti.

30 yıllık meslek hayatı boyunca birçok öğrenciyi yetiştiren ve onların hayatlarında önemli bir rol oynayan Tekin'e, tören sonunda okul tarafından plaket ve hediyeler de takdim edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.