5 Temmuz burç yorumları: Sizi bekleyen sürprizler var

5 Temmuz burç yorumları: Sizi bekleyen sürprizler var

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 5 Temmuz 2024 Cuma gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Yoğun günler, hatta çok yorucu. Ancak bu, yönetilmesinin zor olduğu anlamına gelmez. Biraz stres yaşamanız normaldir. Bu cumanın tek riski yeni ayın tedirginlik yaratacak, sabrımızı yitirecek anları beraberinde getirmesi. O yüzden her şeyi felsefi olarak ele alın: Bugün ile yarın arasında gecikmeler varsa veya birinin görevini yapmadığını düşünüyorsanız çok fazla sinirlenmekten kaçının. Ancak geçmişle bağlantılı çatışmalar varsa dikkatli olmamız gerekir. Şu anda baskı altında olanlar için Pazar günü ödül günü.

BOĞA

Bir şeyleri söylerken samimiyetiniz insanı etkisiz hale getiriyor ama bu, gerçek veya varsayılan başarısızlıklarını açığa vurmamak için parmak arkasına saklanmaya, kendilerini maskelemeye alışkın olanları şok edebilir. Temmuz ayı elbette birçok ilişkinin sorgulanacağı bir aydır. Bazı insanlar Şubat ayından bu yana hayatınızdan ayrıldı ve önümüzdeki iki haftanın, özellikle de istikrarsız ortaklarla, işbirlikçilerle, arkadaşlarla veya aşklarla uğraştığınızı düşünüyorsanız, hala biraz heyecanlı geçmesi muhtemeldir. Gerçek anı geldi ve yeni bir aşk yaşarsanız dikkatli olun. Neşelenen ve teşvik eden Yay ve Aslan burçları.

İKİZLER

Pazartesi geçerli gün, Cuma güzel haberler olacak. Yaşadığınız böylesine özel bir ortamda, dayanamayacağınız tartışmaları ve gecikmeleri göz ardı edemeyiz. Bu burçta doğan ve beklenmedik bir olay ya da taahhüt nedeniyle, hayal ettiklerinden daha fazla yapacak işleri olduğu için tatillerinden vazgeçmek ya da ertelemek zorunda kalan insanlar olmuştur. Bu arada aşk konusu da Pazar günü, bu dönemde ayrılığın ardından bile yeniden doğabilecek duygular için güzel olacak.

Picture background

YENGEÇ

Burcunuzda yeniay, bundan kırk sekiz saat sonra sevdiğiniz kişiye duygularınızı açığa vurmak veya sizin için önemli olan birine yakınlaşmak için önemli bir gökyüzü geri dönüyor. Sırf aile meselelerini daha barışçıl bir şekilde düzenlemek için bile; 2024 ve 2025'in başrol oyuncularından biri olduğunuzu ve olacağınızı unutmayın. Genel olarak geçmişte iyi ekim yapanların yalnızca Temmuz gökyüzünden avantaj elde edeceğini söyleyebiliriz. Venüs burçta, yeni doğan aşklar iyi gidiyor. İyi haber işe yarar, ruhu neşelendirebilir ve duygulara daha olumlu bir bakış açısı getirebilir.

ASLAN

Merkür burcunuzda, Venüs 11'inde geliyor ve Pazar günü Ay sizin alanınızdan geçiyor. Yapma, sevme, tanışma arzusu geri dönüyor. Son birkaç yıldır işinizin değerinin düştüğünü veya önemsediğiniz bir şeyi yapmak için çağrılmadığınızı düşünüyorsanız endişelenmeyin çünkü çok geçmeden hak ettiğiniz şeye sahip olmanız için en iyi koşullar geri gelecektir. Biraz öfke kalıyor geriye, Mars buna karşı ama ayakkabınızdan bir çakıl taşını çıkarmak için sabırsızlanıyorsunuz; zaferler veya kendinizi gösterme fırsatları eksik olmayacaktır ve eğer bir kişiyi seviyorsanız, karşılığını alırsınız. Cumartesi ve Pazar günleri arasında bir toplantı düzenlemeye çalışın.

BAŞAK

Her durumda, o kadar çok taahhüt var ki rotada kalmayı başarmak zor; temaslar dönemi, 22 Ağustos'tan sonra somut olarak yapılandırmanız gereken projelerin vizyonu. Ancak astrolojik göstergelerde fazla ileri gitmeden önümüzdeki birkaç günün güçlü ve anlamlı olacağını şimdiden söyleyebilirim. Salı, Çarşamba veya Perşembe günü bir toplantı ayarlayın: bunlar burcunuzdaki Ay'ın ufkunuzu açtığı günler olacak. Aşk kapıyı çalarsa cevap ver, eğer zaten oradaysa daha da değerli olacaktır. Temmuz ve ağustos ayları arasında çocuk sahibi olabilen ve çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin işleri yoğunlaşacak. Her durumda, bu hafta sonu sevdiklerinize daha da yakınlaşmanıza olanak tanıyor.

TERAZİ

Son kırk sekiz saat çelişkili geçti, size ne yapmanız ya da yapmamanız gerektiğini söylüyormuş gibi davranan insanlar olursa sinirleneceksiniz. Daha iyi bir Pazar gününe yaklaştığımız için, işleri akışına bırakmaya çalışın, çünkü bana öyle geliyor ki işler çok ileri gidiyor. Gelecek için parlak beklentiler, provokasyonlara şık bir şekilde yanıt verin. Boğa veya Balık burcu bir kişi bu süre zarfında endişelerinizin çoğunu paylaşabilir. Artık dostlarla düşmanları ayırt edemezsiniz. Birkaç gün geçsin, zaman beyefendidir. Yeni ay hâlâ rahatsızlık yaratıyor.

AKREP

İlk durumda, profesyonel düzeyde tamamlanmamış işlerin çözülmesi gerekiyor, ancak belirleyici toplantılar ve önemli teklifler eksik olmayacak. Aşkta dikkatli olun: En güçlü çiftler bir süreliğine her şeyi sorgulamak zorundadır. Tutku eksikliği olmazsa çocuklar açısından, ev konusunda, yapılacak çok fazla seçim konusunda tartışmalar ortaya çıkacaktır. Sevgiye yardımcı olan bu güzel yeniaydan yararlanın ve bugün ile yarın arasında sarılmalar daha iyi olduğundan, kendinizi tutkuya bırakmanız faydalı olacaktır: israf edilmemesi gereken ilgi çekici bir gökyüzüdür.

Picture background

YAY

Gerçekten ne hissettiğinizi ortaya çıkarmak için faydalı bir dönem, bir kişinin yanınızda olup olmadığını anlayabileceksiniz. Bu nedenle, eğer duygularınıza karşılık veren biri varsa, bugün ve yarın arasında bir buluşma ayarlamaya çalışın, tutkularınızı yaşayın ve kendinizi gerçek aşka bırakın. Bu ilgi çekici ve hatta yaratıcı bir gökyüzü olmaya devam ediyor. Teyide ihtiyacınız var ve haberler günler geçtikçe gelecektir; Şimdiden pazartesi ve salı gibi güzel günler görebiliyorum ve bu nedenle geçmişte talepte bulunduysanız onayların geleceğinden eminim. Jüpiter karşıt açıda olduğundan aynı şirkette çalışanlar büyük yeniliklere güvenemeyecekler ve belki de dişlerini gıcırdatarak aynı eski şeyleri yapmayı kabul edecekler. Ancak riskli seçimlere yardımcı olan bir burç değil, belki de tatmin olmak daha iyidir.

OĞLAK

Gezegensel karşıtlıklar ister istemez bizi birilerine karşı kışkırtıyor veya polemik yapmaya sürüklüyor. O zaman sertsin, ya her şey beyaz ya da her şey siyah. Kendiniz için en iyi olanı yapın, sorunları asla soğukkanlılıkla çözemezsiniz. İnanılmaz bağışlama ve sabırlı olma yeteneğinizi ortaya çıkarmanız gerekecek. Bir süre öncesine kadar hayal ettiğinizden daha küçültülmüş bir projeyle yeniden çalışmaya başlıyoruz. Aşkta kıskançlıktan ve provokasyonlardan sakının. Hikayesi olmayanlar şimdilik beklemede kalacak.

KOVA

Nezaketin genellikle saflıkla, ulaşılabilirliğin ise itaatle karıştırıldığını anlamalısınız. Aşırı küçümseyici tutumlarınız hakkında bir düşünce yapılması gerekecek. Merkür ve Mars çatışma halinde, Venüs 11'inden itibaren bazı ilişkileri sorgulayacak. En azından para açısından el frenini çekmek ya da gerekçelerini öne sürmek gerekecek. Korkmayın, sonunda ayaklarınızın üzerine düşeceksiniz: Jüpiter olumlu. Sizden sadece gözlerinizi açmanızı ve tereddüt veya saçma talepler yaratmamanızı istiyorum. Asla alaycı veya fırsatçı bir insan olmayacaksınız, ancak zorunluluk erdemi yaratır.

BALIK

Gerçekte saldıranlar çevrenizdeki insanlardır, çevreyle çatışma içinde olduğunuzu hissedersiniz. Sabır ister, sakin yaşanması gereken bir gün ve bazı durumlarda tekrar bulmak için cep telefonunun bağlantısını kesmek gerekecek. Gençler için, seyahat etmiş, insanlarla tanışmış, alışılmadık deneyimler yaşamış olanlar için bir düşünme anı başlıyor. Bu durumda baş kahraman kafa karışıklığıdır çünkü eğer uyaranlar aşırıysa, artık geleceğinizi nasıl ve nerede planlayacağınızı bilemezsiniz. Anlamayanlar için endişelenmeyin ve bunun yerine önümüzdeki birkaç gün için eğlenceli bir şeyler planlamaya çalışın; etrafınızda sizi gerçekten seven insanların olması ihtiyacını hissedeceksiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.