Ölüp tekrar dirildi! Tanrı ile 3 saat görüştüğünü söyledi

Ölüp tekrar dirildi!  Tanrı ile 3 saat görüştüğünü söyledi

Guatemala'da 24 yaşındaki bir kadının astım krizi geçirdikten sonra öldüğü açıklanmıştı; kadın yeniden dirildi ve Tanrı’yı gördüğünü iddia etti.

Guatemala'dan 24 yaşındaki Mariandree Cárdenas, yaşadığı astım krizinin ardından kısa süreliğine hayatını kaybettiğini ve bu sırada cenneti gördüğünü iddia etti. Cárdenas, deneyim sırasında Tanrı'yı da gördüğünü belirtti.

Guatemala'da 24 yaşındaki Mariandree Cárdenas isimli kadın, evden çalışırken aniden yaşadığı şiddetli astım krizi sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Cardenas, boğazının kapanmaya başladığını ve nefes almakta zorlandığını, başının döndüğünü ve kendisini uykulu hissettiğini ifade etti. Durumu ağırlaşan ve tüm fiziksel hareket kabiliyetini kaybetmeden önce annesine ve kardeşine yardım çağrısında bulunan bir mesaj gönderdi. Ailesi eve geldiğinde Cardenas'ı baygın buldu. Hastaneye kaldırılan Cardenas, komaya girdi ve birkaç saat sonra öldüğü açıklandı, ancak komadan uyanmayı başardı.

1-002.webp

"DÜNYA'DA OLMAYI BIRAKTIM VE BAŞKA BİR YERDE BELİRDİM"

Mariandree Cárdenas, komadan uyandıktan sonra yaşadığı sıra dışı deneyimi anlattı. Genç kadın, ölüm döşeğindeyken Tanrı ile üç saat geçirdiğini iddia etti ve bu deneyimden sonra komadan uyanarak yeniden hayata döndüğünü belirtti.

Cardenas, “Artık neredeyse hiçbir şey duyamıyordum ve vücudum artık tepki vermiyordu. Duyduğum son şey bir hemşirenin veya doktorun 'bizi terk etti' ifadesini söylemesiydi. Ve göz açıp kapayıncaya kadar Dünya'da olmayı bıraktım ve başka bir yerde belirdim” şeklinde konuştu.

2-001.webp

"YİYECEKLERLE DOLU UZUN BİR MASADA OTURUYORDUM"

Genç kadın, kendini bir anda sıra dışı bir deneyimin ortasında bulduğunu anlattı. Ölüm döşeğinde yaşadığı anlarda, güneş, ay veya yıldızların olmadığı, sadece ışıkla dolu bir alanda olduğunu söyledi.

Cardenas, bu alanda daha önce hiç görmediği yiyeceklerle dolu uzun bir masada oturduğunu ve bu masanın etrafında insan bedeni olmayan, yalnızca ışıktan oluşmuş varlıklarla dolu olduğunu ifade etti. Bu deneyim sırasında iletişimin sadece zihinler arası gerçekleştiğini, konuşmadan anlaşabildiklerini belirtti.

4-002.webp

TANRI’NIN GERİ DÖNMESİNİ SÖYLEDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

Tüm ışıkların kendisinin bir parçası şeklinde göründüğünü öne süren Cardenas, karşısında Tanrı'nın oturduğunu da iddialarına ekledi. Genç kadın, Tanrı'nın oturduğu yerden kalkıp kendisini bulunduğu yerden alarak diğer varlıklardan ayırdığını ve geri dönmesi gerektiğini söylediğini öne sürdü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.