6 aylık bebek arabada feci şekilde can verdi! İhmal değil cinayet

6 aylık bebek arabada feci şekilde can verdi! İhmal değil cinayet

İhmal sonucu yaşanan olayda 6 aylık bebek arabada feci şekilde can verdi.

ABD’nin Arizona eyaletinde, yaklaşık yedi saat boyunca arabada bırakılan 6 aylık bir bebek yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Polis ekipleri, dün bir ihbar üzerine gittikleri evde, 6 aylık bir bebeğin arabanın arka koltuğunda emniyet kemerine bağlı şekilde yaklaşık yedi saat kaldığını ve bu nedenle hayatını kaybettiğini açıkladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, bebeğin annesinin, komşusundan çocuğu Prescott Valley'e götürmesini istediği belirtildi. Bebek, dönüş yolunda komşunun aracının arka koltuğunda uyuyakaldı. Komşunun, bebeği kısa süre içinde eve dönmesi beklenen babasına teslim etmesi istenmişti.

88991.webp

Ancak, komşu bebeği sıcak güneş altında park ettiği arabada unuttuğunu iddia ederek eve girdi. Bebeğin babası, saat 08:45 sularında anneyi arayarak komşunun bebeği ne zaman teslim edeceğini sordu. Anne, komşusunu hemen aradığında, komşu bebeğin arabada unutulduğunu fark etti. Komşu, hızla bebeğin babasının evine giderek, bebeği arabadan çıkarıp 911’i aradı ve kalp masajı yapmaya çalıştı.

Polis, olayla ilgili olarak anne, baba ve komşunun gözaltına alındığını duyurdu. Soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.

abd-reu-1959683.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.