8 Ağustos burç yorumları! Merkür retrosuna dikkat!

8 Ağustos burç yorumları! Merkür retrosuna dikkat!

Panikle beklenen Merkür retrosu geçtiğimiz günlerde başladı. Önleminizi almak için günlük burç yorumunuzu mutlaka takip edin.

Astroloji severlerin korkulu rüyası Merkür retrosu sonunda başladı. Yılda 3-4 kez başımıza gelen bu durumdan sağ çıkmak için yapmamız gerekenler ortaya çıktı. Peki, Merkür retrosu tüm burçları bugün nasıl etkileyecek? Detaylar ortaya çıktı.

Koç Burcu:

Bu dönemde ortaya çıkan durumlar ilgi çekici olabilir ancak Ay'ın konumu nedeniyle bazı gecikmeler yaşanabilir. Yeni toplantılar olası görünüyor. Ayın 20'sine kadar olan süreç, aşk hayatı için belirleyici olabilir; özellikle Temmuz ayında başlayan ilişkiler için. Yeni başlayan arkadaşlıklar daha olumlu sonuçlar doğurabilir. İş hayatında ise zorluklar devam ediyor; özellikle serbest çalışanlar bu durumu daha net gözlemleyebilir.

Boğa Burcu:

Profesyonel yaşamda gözden geçirilmesi gereken çok şey var. Duygusal açıdan da oldukça önemli bir dönemdesiniz. Temmuz ayında sevgisizlik nedeniyle bir kriz yaşayanlar şimdi iyileşme sürecindeler. Geçmişte yaşanan hüzünlü olaylar nedeniyle bazı insanlar yeni ilişkilere güvenmekte zorlanabilir. Ancak içgüdülerinize güvenmeniz gerekiyor. Ayrılıklar sonrası dostane ilişkiler mümkün olabilir. Gençler ve serbest düşünceli kişiler için oldukça şanslı bir dönem. Terazi ve Yengeç burçları ile olan ilişkileriniz tekrar gündeme gelebilir.

astrolojii.jpg

İkizler Burcu:

Dünkü duruma göre bir iyileşme söz konusu. İkizler burcu için yalnızlık hoş bir durum değildir. Yalnız kaldıklarında genellikle telefon, radyo ya da televizyonla vakit geçirirler. Bugün daha iyi bir gün olabilir. Ağustos ayında çalışmalarınız devam ediyorsa, iş çevrenizle olan iletişiminizde aşırılıklara dikkat edin. Aşk hayatınızda biraz daha sabır göstermeniz gerekebilir. Ayrılıklar sonrası yaşanan ilişkiler bile faydalı olabilir, ancak tam anlamıyla güvenmek zaman alabilir.

Yengeç Burcu:

Anlaşma veya sözleşme yenilemek zorunda olanlar için uygun bir zaman. Kapılar kapanırken yeni olanaklar açılıyor. Ancak gereksiz tartışmalardan kaçının; her zaman her şey istediğiniz gibi olmayabilir. Aşıklar için, özellikle doğru kişiyi arayanlar için Venüs'ün konumu önemli. Karmaşık ilişkiler cazip gelebilir ancak öncelikle iç huzurunuza odaklanmanız önemli. Kolay aşklara "evet", ihlallere ise dikkat diyebiliriz.

Aslan Burcu:

Heyecan verici dönemler devam ediyor. İstemediğiniz şeyleri yapma zorunluluğu sona ermiş gibi görünüyor. Yılın ilk aylarındaki heyecan azalmış olabilir. Önümüzdeki günlerde ve ayın 20'sine kadar özel bir toplantı veya radikal bir karar almanız mümkün. Güneş ve Jüpiter arasındaki ilgi çekici açı, yeni başlangıçlar için iyi niyetinizi ve imkanlarınızı gösteriyor. Hafta sonları aşkla ilgili buluşmalar veya tutkuyu yeniden canlandırmak için ideal zamanlar olabilir.

astrolojiik.jpg

Terazi Burcu:

Ay'ın etkisiyle bazı durgunluklar yaşayabilirsiniz. Sağlık sorunları son iki yıldan kaynaklanıyor olabilir. Aşk hayatında ise önemli günler yaklaşıyor; Venüs ay sonunda burcunuza giriyor. Bu dönem, sosyal ilişkiler ve romantik buluşmalar için uygun bir zaman olacak. İş hayatında ise ufak gecikmeler meydana gelebilir; bu süreçte durup düşünmek faydalı olabilir.

Akrep Burcu:

Bu hafta içinde biriken gerilimleri ve endişeleri hissedebilirsiniz. Eğer yorgun hissediyorsanız, bu durum sürekli başkalarına yardım etmenizden kaynaklanıyor olabilir. İş hayatında yeni fırsatları değerlendirme zamanı geldi. Bazı zorlu değişiklikler yaşansa da, aşk hayatınız daha ilgi çekici ve tatmin edici bir hal alabilir. Temmuz zor bir ay olsa da, yalnız olanlar için yeni romantik imkanlar açılabilir.

Yay Burcu:

Kendinize sürekli yeni hedefler koymanız, bugün yorgun hissetmenize neden olabilir. Sonbaharda kabul ettiğiniz zorlu taahhütler nedeniyle endişe duymanız normal. Ancak, bu durumu kabullenip ileriye bakmalısınız. Aşk hayatında ise, geçmişte önemli olan bir ilişki yeniden gündeme gelebilir. Yalnız kalpler için bu dönem, büyük tutkular yerine geçici maceralar için uygun olabilir.

erd-2-1100x650.jpg

Oğlak Burcu:

Çevrenizdeki insanlara daha fazla güven göstermeli, net fikirlerinizle hareket etmelisiniz. Uzun süreli ilişkilerde güven sorunları yaşayanlar, bu dönemde ilişkilerini gözden geçirmeli. İş hayatında ise bu yılın ikinci yarısı, kendinizi öne çıkarma ve mevcut zorlukların üstesinden gelme fırsatı sunuyor. Saldırılara maruz kalsanız bile, bunları aşacak kapasitedesiniz.

Kova Burcu:

Dostluklarınız, özellikle Temmuz'da yaşanan sıkıntıları aşmanızda kilit rol oynar. Uzun süreli ilişkilerde ise harcamalar artabilir. Mars ve Jüpiter'in olumlu etkileri, yaratıcılığınızı artırarak önemli sonuçlar elde etmenize yardımcı olabilir. Ancak finansal konularda ve aşırı harcamalarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Balık Burcu:

Hassas yapınız, zaman zaman moralinizin bozulmasına neden olabilir. Son birkaç gün içinde yaşadığınız sıkıntıları atlattınız. Ay artık size karşı değil, ancak Venüs hala eleştirel bir pozisyonda. İş hayatında sorunlar büyük titizlikle ele alınmalı; sonbaharda iş performansınızı kanıtlamanız gerekecek. Aşk hayatında ise neredeyse her şeyin yeniden değerlendirilmesi gerekebilir

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.