Ünlü astrolog tarih vererek uyardı: ‘Mali zorluklar aşılacak bolluk bereket başlayacak’

Ünlü astrolog tarih vererek uyardı: ‘Mali zorluklar aşılacak bolluk bereket başlayacak’

Astrolog Öner Döşer, tahminleri ile pek çok kişiyi uyardı. Ciddi haberler veren astrolog, birçok kişinin ilgisini çekti.

Astroloji bilimi, birçok kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Son olarak gökyüzüyle ilgili önemli bir yorum geldi. Ünlü Astrolog Öner Döşer, Simge Fıstıkoğlu'nun sunduğu Gökyüzü Sohbetleri programında, ağustos ayına özel önemli uyarılarını yaptı. Döşer, özellikle 5, 7, 8 ve 15 Ağustos tarihlerine dikkat çekerek, finansal, mali, askeri ve gönül işleri konularında dikkat edilmesi gereken noktaları belirtti.

astrolog12.webp

Sözcü TV'de yayımlanan 'Gökyüzü Sohbetleri' programında konuşan Astrolog Öner Döşer, ağustos ayına dair önemli konuları ve tarihleri detaylandırdı. Döşer, bu ayda zorlukların ön planda olduğunu ancak bazı avantajlı tarihler de bulunduğunu belirterek, izleyicilere bu konularda dikkatli olmalarını tavsiye etti.

15 AĞUSTOS'A KADAR BUNA DİKKAT!

Astrolojik yorumlarına mali konulara değinerek başlayan astrolog Öner Döşer, ayın 15’ine dikkat çekerek konuyla alakalı şunları söyledi:

“Ayın 15'ine kadar mali işlemlere dikkat. Belki maliyeden yapılan, vergilerle ilgili yapılan bazı açıklamaların tekrar üzerinden geçilmesi veya bazı şeylerin düzeltilmesi gerekebilir.”

astrolog14.webp

7 AĞUSTOS'TA İŞLER BÜYÜYECEK

Astrolog Öner Döşer, 7 Ağustos tarihinin işlerin büyümesi açısından önemli olduğunu vurguladı. Döşer, “7 Ağustos hem zorlukları hem de bazı avantajları beraberinde getiriyor. Uluslararası işler, eğitim ve yayıncılık alanında gelişmelere açık bir gün. 7 Ağustos'ta büyütmek istediğimiz işlere adım atabiliriz. Güneş ve Jüpiter arasında uyumlu bir açı var. Bu tarihte bir işe başlayarak büyümesini planlayabilirsiniz. Büyütmek istediğiniz işler için 7 Ağustos'u değerlendirebiliriz. Bir yandan zorluklar olsa da diğer yandan fırsatlar da mevcut” ifadelerini kullandı.

astrolog15.webp

8 AĞUSTOS GÖNÜL İŞLERİ AÇISINDAN ŞANSLI BİR TARİH

Astrolog Öner Döşer, özellikle 8 Ağustos tarihini gönül işlerine dair değerlendirmeler için önemli bir gün olarak işaret etti. Döşer, "8 Ağustos'u da daha böyle tatlı hoş sohbetler yapmak, önem verdiğimiz kişilerle konuşmak için kullanabiliriz. Gönül İşleri açısından da yine yani bir şeyleri konuşmak istiyorsak; geri dönüp düzeltmek istediğimiz şeyler olabilir, yanlış anlaşılmışızdır onun doğrusunu açıklamak isteriz bunun için 8 Ağustos'u kullanabiliriz.” şeklinde konuştu.

astrolog16.webp

FİNANSAL KONULAR GÜNDEMDE

Astrolog Öner Döşer, Türkiye'nin astrolojik haritasına dikkat çekerek finansal konuların önemine vurgu yaptı. Döşer, Türkiye astroloji haritası üzerindeki etkilere göz atarak finansal konuların gündemde kalacağına açıklık getirdi. Bazı zamlar, fiyat yükselişleri, enflasyonda yükselme riski konusunda uyarılarda bulunan Döşer, "Yeniayda yani 12 Ağustos tarihinde borsada, yatırım araçlarında spekülasyona dikkat” dedi.

ASKERİ TUZAK UYARISI

Son sözlerinde askeri tuzaklara dikkat çekerek konuşan Döşer, iki yerden birden karşımıza çıktığını ve bu tür pere arkası oyunlara karşı dikkatli olmamız gerektiğini vurguladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.