Hintli kahin 3. Dünya Savaşı için tarih verdi! Şimdi tüm dünya diken üstünde

Hintli kahin 3. Dünya Savaşı için tarih verdi! Şimdi tüm dünya diken üstünde

Hintli kahin yürekleri ağza getirecek tahmini ile geri döndü. Tüyleriniz diken diken olacak.

Hindistan'ın Nostradamus'u olarak bilinen astrolog Kushal Kumar, 3. Dünya Savaşı'nın başlangıcıyla ilgili yaptığı yeni kehanetle yeniden dünya gündemine geldi. Daha önceki tahminlerinde bazı yanlışlar yapmış olmasına rağmen, Kumar bu kez yeni bir tarih öngörüsü sundu.

Özellikle Orta Doğu'da yükselen tansiyon ve devam eden Ukrayna-Rusya savaşı tüm dünyayı tedirgin etmeye devam ediyor. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları bölgede bulunan başta Lübnan ve İran olmak üzere birçok ülkeyi rahatsız etmeyi sürdürüyor.

s-afae886fe21bcd7921d22079d61ff01d52c3fe50.jpg

Hamas Lideri İsmail Haniye'nin İran'da suikast sonucu öldürülmesi büyük ses getirdi. İran ise İsrail'e bedel ödeteceğini altını çizerken ABD'li ve İsrail yetkilileri İran'ın saldırıya geçmesinin an meselesi olduğunu belirtti.

HİNTLİ KAHİN O TARİHLERİ İŞARET ETTİ

Bu gelişmeler yaşanırken dünya basınında "Nostradamus" olarak anılan Hintli astrolog Kushal Kumar 3. Dünya Savaşı için tarih verdi. Kumar, Vedik astroloji kullanarak 3. Dünya Savaşı'nın muhtemel başlangıç tarihini güncelledi. Önceki tahmininde savaşın 18 Haziran'da başlayacağını açıklayan Kumar, bu kehanetin gerçekleşmemesi üzerine yeni tarihi açıkladı.

s-40a9b0ec1dc4a1f2203681c71be4312ab0dfd353.jpg

Kumar, savaşın olası başlangıç tarihleri olarak 14 ve 15 Ağustos'u işaret ederek, "Potansiyel sıcak noktalarla ilgili endişe verici gelişmeler, insan öfkesinin ve hırslarının farklı yansımalarını göstererek daha uzun süre devam edebilir. Bu tarihlerde azami dikkat ve özen gösterilmesi gerekecektir," ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.