9 Ağustos’ta hesaplara o ücret yatırılacak ‘Resmen açıklandı’

9 Ağustos’ta hesaplara o ücret yatırılacak ‘Resmen açıklandı’

O bankanın kart sahipleri için sevindirici haber geldi. 9 Ağustos’ta hesaplara o ücret yatırılacak.

O bankanın kart sahipleri için sevindirici haber geldi. Elektrik, su ve doğalgaz faturalarınızı O bankadan ödeyerek her faturada 50 TL ParafPara kazanabilir, toplamda 500 TL'ye kadar ParafPara biriktirerek birçok avantajdan yararlanabilirsiniz.

KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

SMS ile, telefonunuzdan FATURA yazıp 3404'e SMS gönderin. Paraf Mobil uygulamasına giriş yaparak "Kampanyalar" menüsünden "Fatura Öde ParafPara Kazan" kampanyasına katılın.

emekli-2.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya dönemi, 1 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara yatırılacak. Ödeme tarihi ise 9 Ağustos 2024 olarak belirtildi.

bu-hafta-altin-doviz-ve-borsa-kazandirdi-16564278-1294-amp.jpg

KATILIM ŞARTLARI

Halkbank Paraf kart sahibi olmak için, 31 Temmuz'a kadar kampanyaya katılmak, yeni bir otomatik fatura talimatı vermek ve kazandığınız ParafParaları 6 ay boyunca düzenli fatura ödemelerinizle korumak şartı aranıyor. Mevcut fatura talimatlarını iptal edip yeniden verme veya talimat türünü değiştirme durumlarında kampanyadan yararlanılamaz. Sadece asıl karttan verilen talimatlar geçerlidir. Kredi kartından verilen talimatlarda nakit avans faizi uygulanır

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.