9 Temmuz burç yorumları! Aşk para iş hakkında her şey

9 Temmuz burç yorumları! Aşk para iş hakkında her şey

Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 9 Temmuz 2024 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Pek çok şey değişiyor ve Temmuz ayı geçmişle farkı işaret ediyor: kendinizi daha tutkulu ve şehvetli hissediyorsunuz, bu son birkaç haftada önemli görünen ancak sonunda yalnızca endişe yaratan belirli ilişkileri temiz bir şekilde sildiniz. Gayri resmi çiftler resmileşti, yalnız kalpler artık her zamankinden daha fazla etrafa bakmalı. Bu nedenle özgür hissetme ve anlaşılma ihtiyacı daha güçlüdür. Bu astrolojik durumda yeniden iş onayları ve yeni favori projeler de söz konusu olabilir.

BOĞA

Sabah çok fazla şüpheyle başlıyor; Kendinizi şehir trafiğindeki bir sorun ya da bir komşuyla tartışma gibi önemsiz nedenlerden dolayı tedirginken bulabilirsiniz. Daha iyi bir öğleden sonra. Bu akşam aşk durumları ve karşılaşmalar korunuyor, yarın diyalog yine mümkün ve yapıcı; Sadece öfkeni kaybetmemeye dikkat et. Sabah saatlerinde Ay'la uyumsuz olan burçta Mars'ın bulunması nedeniyle giderilmesi gereken fiziksel bir rahatsızlık.

İKİZLER

Bu Salı size yapma arzusunu veriyor. Diğer insanların hareketlerini dikkatle gözlemleyin ve doğru ittifakları arayın. Ve yeni projelerin takip edilmesi gerekiyor, geri durmamalıyız. Jüpiter daha fazla kazanmanıza yardımcı olur ancak Satürn çok fazla harcama yapmanıza neden olur ve bu nedenle gelir ve giderler arasında denge kurmak kolay değildir. Aşk söz konusu olduğunda, iyi ve kötü zamanlara siz karar verirsiniz: Eğer bir kişi hayatınıza geri döndüyse, onu tamamen affetmemişsinizdir, eğer onunla daha yeni tanıştıysanız, onu denemek istersiniz.

Sinir küpü olan burçlar açıklandı! 5 burç tüm gününü agresif geçiriyor

YENGEÇ

Bu aylarda en çok etkilenecek burçlardan biri sizinki: Venüs ve Güneş hala sizin alanınızda. Sakin olmaya çalışın ve eğer bu akşam, özellikle de aşkta, bir şeylerin ters gittiğini hissediyorsanız, durumu bozmayın ve dürüstçe konuşmaya çalışın. Önümüzdeki birkaç hafta içinde yapabileceğiniz iş seçimleri hakkında dikkatlice düşünün; ayrıca, şu anda belirlediklerinize göre, 2024 ve 2025'in son derece alakalı bir sonbaharına sahip olacaksınız. Öyle görünüyor ki son aylarda iyi tohum eken herkes önemli bir dönüm noktasına ulaşma fırsatına sahip.

ASLAN

Sen sadece yıldızların değil, ilgi odağısın. Kendinizi karmaşık durumların içinde bulmak istemiyorsanız, sevdiklerinizle işi karıştırmamaya çalışın. Aslan burcunun çoğunluğunun bu dönemde güzel bir aşk hikayesi istediğine inanıyorum: Venüs kısa süre sonra burçta olacak, erotizm toparlanıyor ve gençler ya da bu işin içine girmek isteyenler için iyi. Toplantılar tercih edilmeli, özellikle sabah Ay ve Merkür'ün olumlu görüleceği sabahlar. Zaferlerde hiçbir eksiklik yok ve önümüzdeki birkaç hafta içinde daha fazlası gelecek. Bir ilişkiyi bitirmiş olsanız bile artık yeter diyebilecek, yoluna devam edebilecek ve yeni, yoğun bir tutku bulabileceksiniz.

BAŞAK

Geçmişte olduğundan farklı ortamlarda yeni bir şeye başlamayı planlıyorsanız olumlu Mars güzel bir destek sağlar. Oyuna geri dönmek için öngörülebilir her şeyden uzaklaşmak istiyorsunuz. Birçoğu sizin en üst düzeyde pragmatik ve muhafazakar bir insan olduğunuzu düşünüyor, ancak bu yalnızca kısmen doğrudur, çünkü yorulduğunuzda ve zihniniz artık yaptığınız işten tatmin olmadığında, devrimcilerin en karşı konulmazına dönüşürsünüz. Ağustos ayı aşk açısından büyük önem taşıyan, evlenmek ve birlikte yaşamak isteyenler için faydalı bir ay olacak. Serbest çalışanlar iki ay içinde daha fazlasına sahip olacak. Çocuk sahibi olabilen ve isteyen herkes bunu düşünüyor.

TERAZİ

Hala çok fazla tartışma var ve dedikodudan uzak, huzur içinde yaşamak isteyen sizler, Haziran ayının sonundan itibaren kendinizi yine birçok kararsızlığın ortasında buldunuz. Fikirleriniz takdir ediliyor ve ayın ikinci yarısı bir canlanma getiriyor. Çözülmemiş aile sorunlarına kızmaya değmez; ebeveynler ve çocuklar arasındaki çatışmalar açık kalır, akrabalar arasındaki çatışmalar iç çalkantıların kaynağı olabilir. Çelişkilerle dolu karmaşık günler olan 5 Cuma ile 6 Cumartesi arasında neler yaşandığını dikkatlice düşünün. Benlik saygısını ve içsel gücü yeniden kazanın. Bu zor.

Tek kelimeyle burçlar! Onları en iyi tanımlayan özellikler - Sakarya Son Dakika Haberleri - Bizim Sakarya Gazetesi

AKREP

Her durumda, özellikle de artık kolayca yönetilemeyen duygusal durumlarda sezgilerinize güvenin. Büyük projeleri tamamlamaya adanmışsınız: Somut olmanız gerekiyor, iş görüşmeleri programın gerisinde kalıyor, şimdi sonbaharı düşünerek bir deney gerçekleştiriyorsunuz. Bu günlerde ortaya çıkan aşk ilişkileri, sanki kendinizi kesin olarak suya atmadan önce suları test etmek istiyormuşsunuz gibi, test ediyor. Ayrılık yaşayanların artık geçmişi düşünmemesi, geleceğe iyimserlikle bakması gerekiyor.

YAY

Geçen aydan bu yana sadece fiziksel açıdan şüpheler fark ettim: Ya çok yorucu ve riskli bir şeye hazırlanıyorsunuz (aynı zamanda sınırlarını aşmak isteyen sporcuları da düşünüyorum) ya da yenilik yapmak istiyorsunuz, değiştirin, ancak henüz en iyi rotanın ne olduğunu bulamadınız. Alışılmış programlar sıkıcıdır, ancak daha fazlasını oluşturmanın kolaylığı yoktur. Perşembe gününden bu yana olumlu seyreden Venüs'ün de belirttiği gibi yeni toplantılar önemli.

OĞLAK

Son iki haftayı ve oluşan tıkanıklıkları unutun. Sonbahara kadar sürecek bir saldırı planı hazırlamak zor olmayacak ve her durumda yaz daha da tatmin edici olabilir. Bugün Ay olumlu bir konumda: Devam eden bir tartışma veya müzakere varsa avantaj elde etmek daha kolaydır. Perşembe gününe kadar çözümler. Aşkta, bir kenara bıraktığınız duygusal maceraların yoğun olduğu bir dönemdir; Bir süredir yalnızsanız ya da muhtemelen son iki hafta içinde belirsiz bir ilişki ya da ayrılık yaşadıysanız, şimdi sınırlar ya da geçmişin mirası olmadan ilerlemenin zamanı geldi.

İçinde sanatsal bir kişilik barındıran o 4 burç... - Son Dakika Astroloji Haberleri | Cumhuriyet

KOVA

Son yirmi dört saatte rahatsız edici anlar yaşandı. Para konusu ana karakter olarak geri dönüyor ama istediğiniz gibi değil: Harcamalar aşırı; evde, ofiste çalışmak, araç satın almak için hala pahalı olan projeler. Çok fazla şüphe var. Aşkta farklı bir şey istersiniz ve eğer biriyle yıllardır birlikteyseniz, özellikle de olağan kişi yaptığınız her teklife sürekli olarak hayır diyorsa, bir ihlale bile sığınabilirsiniz. Vücudunuzu aşırı çalıştırmak iyi bir fikir değildir. İş kararları ve birkaç hafta içinde bir fırsata daha sahip olacak yaratıcı insanlar için daha iyi bir ortam var. Toplantılar için faydalı bir gün Cuma olacaktır.

BALIK

Özellikle son birkaç hafta içinde bir şey kaybettiyseniz, bir miktar öfke kalır. Dikkatli olun çünkü herkese güvenemezsiniz. Güzel öğütler veren siz, bazen saflığın kurbanı oluyorsunuz; Belki de başkalarına karşı fazla yardımsever ve iyi olduğun içindir. Size yardımcı olabilecek ve başarıya ulaşmanıza yardımcı olabilecek biri varsa fikrinizi önermekten çekinmeyin. Jüpiter ve Satürn gergin bir durumda: mülkünüze dikkat etmenizi ve paraya dikkat etmenizi istiyorlar. Her temas dikkatlice takip edilmelidir. Anlayış ve şefkat arzusu her şeyden önce gelir. Kendinizi daha fazla korunmuş hissetmeniz gerekir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.