ABD’li banka ‘Al’ tavsiyesi verdi! Bu hisseler ok gibi fırlayacak

ABD’li banka ‘Al’ tavsiyesi verdi! Bu hisseler ok gibi fırlayacak

ABD'li bankacılık devi Bank of America (BofA), o şirketlerin hedef fiyatlarını güncelleyerek 'Al' tavsiyesinde bulundu.

BofA analistleri, yayımladıkları raporda, şirketlerin finansal performanslarının beklenenden güçlü olması ve çift haneli enflasyonun uzun süre devam edeceği beklentisi nedeniyle hedef fiyatlarına yükseltme yapıldığını belirtti.

BU HİSSELER ÇOK KAZANDIRACAK

BİM için yapılan değerlendirmede, analistler kısa vadede yüksek tüketici fiyatlarının şirkete fayda sağlayacağını düşünüyor. BİM'in lider konumunu koruyarak pazar payını artıracağı ve yeni şubeler açarak büyüme stratejilerini sürdüreceği vurgulandı. BofA, BIMAS hisse senedi için hedef fiyatını mevcut 553 lira seviyesinden 610 liraya yükseltti ve 'Al' tavsiyesinde bulundu.

borsa-istanbul.jpg

Coca-Cola için ise analistler, Türkiye'deki güçlü yaz turizminden olumlu etkiler alacağını öngördü. Şirketin gelirlerinde çift haneli büyüme ve sağlam kar marjları bekleniyor. BofA, Coca-Cola için hedef fiyatını mevcut 806 lira seviyesinden 1.000 liraya çıkardı ve 'Al' önerisini tekrarladı.

ANADOLU EFES’İN HEDEF FİYATINI GÜNCELEDİ

Anadolu Efes değerlendirmesinde ise, şirketin Türkiye operasyonlarının cari yıla olumlu katkı sağlayacağı belirtildi. Rusya'daki zorluklara rağmen, şirketin pazar payını yeniden kazanma çabalarının umut verici olduğu ifade edildi. BofA, Anadolu Efes için hedef fiyatını mevcut 225 lira seviyesinden 285 liraya yükseltti ve 'Al' tavsiyesinde bulundu.

borsa-istanbul-1477319.jpg

Genel olarak borsa İstanbul'un son zamanlarda karışık bir seyir izlediği ve yatırımcılar arasında belirsizlik yarattığı, vergi söylentileri ve kripto paralara yönelik düzenlemelerin piyasada dalgalanmalara neden olduğu bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.