Acun Ilıcalı turnayı gözünden vurdu

Acun Ilıcalı turnayı gözünden vurdu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin yıldız oyuncusu için Barcelona harekete geçti. Transfer gerçekleşirse Acun Ilıcalı, kasasına 40 milyon Euro koyacak.

Türkiye’nin en başarılı iş adamları arasında gösterilen Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’de sular durulmuyor.

İngiltere Championship’te boy gösteren Hull City rakiplerini bir bir sahaya gömmeye devam ederken, bir yandan da önümüzdeki sezon için şampiyonluk planları yapmaya devam ediyor.

Picture background

Geçtiğimiz sezon gösterdiği inanılmaz performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hull City’nin yıldız oyuncusu Jaden Philogene transferi için Barcelona, Hull City ile temasa geçti.

Picture background

Katalan ekibi, Acun Ilıcalı'nın bırakmayı hiç istemediği Philogene için girişimlere resmen başladı. Önümüzdeki yıl daha düşük bütçeli bir takım kurmak isteyen Katalanlar, Hull City'den Philogene'yi renklerine bağlamakta kararlı gibi duruyor.

Picture background

Hull City'nin Philogene için en az 40 milyon Euro istediği de elde edilen bilgiler arasında. Barcelona'nın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı iddiası da gündemdeki yerini korurken, Acun Ilıcalı’nın bu teklife ne cevap vereceği henüz bilinmiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.