Fenerbahçe, Manchester United'in gol makinasına kancayı taktı! Bir zamanlar 'Geleceğin yıldızı' deniyordu

Fenerbahçe, Manchester United'in gol makinasına kancayı taktı! Bir zamanlar 'Geleceğin yıldızı' deniyordu

Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte Fenerbahçe yönetimi, İngiliz devi Manchester United forması giyen ve kendisi için bir zamanlar geleceğin yıldızı denilen oyuncuyu transfer etmek için kolları sıvadı. İşte haberin detayları…

Fenerbahçe, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getirerek, önümüzdeki sezonda bomba transferler yapacağının işaretini vermişti.

Picture background

Mourinho’nun takımın başına geçmesi ile birlikte transfer çalışmalarına da iyice ağırlık veren sarı lacivertlilerde sürpriz haberler gelmeye devam ediyor.

Fenerbahçe, yeni sezon için en kritik hamlesini yaptı ve İngiliz ekibi Manchester United’ın, bir zamanlar ‘geleceğin yıldızı’ denilen oyuncusu 22 yaşındaki Mason Greenwood transferi için harekete geçti.

Picture background

Mourinho'nun direktifleri sonrasında harekete geçen Fenerbahçe yönetim, bir dönem, geleceğin yıldızı olarak adlandırılan Greenwood’u takıma katmak istiyor.

Fenerbahçe yönetimi, Manchester United forması giyen yıldız oyuncu için kiralık+satın alma opsiyonlu bir teklif vermeye hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin kısa süre içinde kırmızı şeytanlar ile temasa geçmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.